2. el Samsung S21 vs 2. el iPhone 11

Fatura,IMEI,TR cihazı olup olmadığını kontrol edebilirsin.Başka kontrol edilecek bir şey yok galiba.

Elden Ring adam isin değiştirmiş. Hocam size net bir şey söylerim ki IP11 çok kötü telefon. Ablam 2 yıl önce aldı o bile pişman.

Elden Ring adam isin değiştirmiş. Hocam size net bir şey söylerim ki IP11 çok kötü telefon. Ablam 2 yıl önce aldı o bile pişman.
Bende S20 FE'den geçecektim 2-3 hafta önce.Herkes övüyordu o aralar.Vazgeçtim hemen sonra bir kötüleme kampanyası başladı

Bende S20 FE'den geçecektim 2-3 hafta önce. Herkes övüyordu o aralar. Vazgeçtim hemen sonra bir kötüleme kampanyası başladı

Hocam 2020'nin IP6'sı gibiydi IP11. Gelen geçen çok ucuzmuş gibi alıyordu. Ablam da annem 13 Pro Max alınca 8 yıllık Note 4'ünü hemen bırakıp IP11 aldı 7 bine. Halbuki 3 bin daha eklese mis gibi 11pro/12 alabilirdi. IPS ve HD+ ekran ve 6.1 inç, Eski işlemci, 2 yıl destek gibi sorunlar var 2.el almanın. Zamanına göre millet "iPhone" diye alıyordu. Ben mesela 13 Pro Max kullanıyorum pili Nokia gibi. Bitmiyor resmen. Bir de ben telefon günlük maksimum 1-2 saat kullanıyorum. 20 bin bütçeye S22 hatta biraz daha ekleyip S23 alınmasını öneririm.

iPhone 11’i şu sıralar hiç uyguna bulabileceğini sanmıyorum. 11 Pro 64GB’tan daha pahalıya satanlar var iPhone 11 128GB versiyonunu. S21 ve S21 FE bakabilirsin. Bütçeyi biraz daha arttırırsan iPhone 12 mini ve iPhone 11 Pro bak.

Hocam S21 alma konusunda ortak karara varıldı. Hatta yarın gidip cihazı alacağım. Sizi de S21'i almadan önce dikkat etmem gereken şeyler sebebiyle etiketlediler.

Hocam S21 alma konusunda ortak karara varıldı. Hatta yarın gidip cihazı alacağım. Sizi de S21'i almadan önce dikkat etmem gereken şeyler sebebiyle etiketlediler.

Ayrıca Hayırlı olsun. S21 güzel telefon.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herhangi bir sorun olursa ulaşabilirsin.

(Bu rehber Apple cihaz rehberi kadar ayrıntılı değil. Her marka için olması uğraştırıcı olacaktı çünkü .)

Durum güncellemesi:

Sabah 11 buçuk gibi cihazı aldım. Şansıma satan kişi genç, bakanlıkta çalışan bir mühendismiş ve kullandığı teknolojik ürünlere de iyi sahip çıkıyormuş(Kendisi de gördüğüm kadarıyla 13 Pro Max ya da 14 Pro Max'e geçmiş). Cihazın arka ve yan tarafında çizik bile yok. Önceki mesajlarda da dediğim gibi tek değişeni batarya. Onu da zaten garantiden değiştirmişler. Onun dışında kutunun ve faturanın yanında 4 tane de kılıf verdi ve ekranda da hayalet koruyucu ekran vardı. Bu arada @BehzatAmirim rehberinizde bahsettiğiniz her şeyi test ettim ve hiçbir problem olmadı(Hatta adam test ederken kendi internet açıp yardımcı oldu). Açıkçası pazarlık ile bu ürünü 11500TL'ye almak iyi şans oldu benim için. Önceki telefonun Instagram'da bile donmasından sonra uygulamaların hızlı açılması ve 120Hz ekran oldukça iyi geldi.

Hayatımda iki kere 2. el ürün aldım. İkisinde de hem fiyat hem kullanıcı açısından iyi denk geldim.

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…