2. el Series S alınır mı?

yed4ever

Centipat
Daha fazla  
Üniversitelerin online'a geçmesi ile birlikte inanılmaz bir donanım yokluğuna düştüm. Daha 1 bilemediniz 2 ay öncesine kadar sıfırı 6k olan konsolun şimdi 2.eli 6k bantlarında geziyor ama elimdeki en modern teknoloji 2008 model bir laptop ve PS3. 4K kendime ait bir televizyonum var. Xbox One X'in şu anda 4.5-5klık piyasasını hakettiğini düşünmüyorum. O yüzden gözlerim sadece Series S'e çevrildi. Arkadaştan borç alarak 6k para ayırabiliyorum yani 2.eline ancak param yetiyor. İçimden bir ses yine de bu paraların çok olduğunu söylüyor özellikle benim gibi bir öğrenci için. Siz ne düşünüyorsunuz sizce 6k verip 2.el bir Series S almalı mıyım? (Sıfırı 8k şu an n11'de muhtemelen disbratör garantili fakat o paralara hayatta çıkamam)

Temiz kullanılmış bir Xbox Series S o fiyat bandında çok iyi bir seçenek. Game Pass takviyesi ile donanım açlığınızı çok rahat bitirir. 4K'ya alabiliyorsanız Xbox One X de alınabilir, eski olmasına rağmen güçlü bir konsol ama dediğiniz gibi 4K üstü biraz fazla kaçıyor. Eğer kesin bir şey alacaksanız Series S alınabilir, zaten alternatifi yok denilebilir. Ben zamanında Amazon İngiltere'den 2800-2900'a almıştım iyi ki almışım diyorum şu an beraber çok vakit geçirmesek de.

Merhabalar dostum. Bende yıllarca eski bir bilgisayarla oyun kovalamaya çalışmış, onun verdiği açlık ile işe başladığım an ilk maaşın hepsiyle series s sistemi kurmuş biriyim. Evet one x'in o fiyatları hakedeceğini bende düşünmüyorum. Series s'i kesinlikle tavsiye ederim. 4k televizyonun varmış aslında gerekli maddiyatın olsa series x güzel gidermiş. Ancak series s'in kesinlikle seni memnun edeceğini düşünüyorum. Gamepass ile birlikte uzun bir zaman seni mutlu edecek bir cihaz

Merhabalar dostum. Bende yıllarca eski bir bilgisayarla oyun kovalamaya çalışmış, onun verdiği açlık ile işe başladığım an ilk maaşın hepsiyle series s sistemi kurmuş biriyim. Evet one x'in o fiyatları hakedeceğini bende düşünmüyorum. Series s'i kesinlikle tavsiye ederim. 4k televizyonun varmış aslında gerekli maddiyatın olsa series x güzel gidermiş. Ancak series s'in kesinlikle seni memnun edeceğini düşünüyorum. Gamepass ile birlikte uzun bir zaman seni mutlu edecek bir cihaz
İşte yaza doğru maddiyatım iyileşecek de şu an beni zaten yaza kadar götürecek bir şey lazım sonrasında yıllar sonra bilgisayar toplayacağım. Ama yaza kadar uzun süre. Teşekkürler fikirlerin için.

Temiz kullanılmış bir Xbox Series S o fiyat bandında çok iyi bir seçenek. Game Pass takviyesi ile donanım açlığınızı çok rahat bitirir. 4K'ya alabiliyorsanız Xbox One X de alınabilir, eski olmasına rağmen güçlü bir konsol ama dediğiniz gibi 4K üstü biraz fazla kaçıyor. Eğer kesin bir şey alacaksanız Series S alınabilir, zaten alternatifi yok denilebilir. Ben zamanında Amazon İngiltere'den 2800-2900'a almıştım iyi ki almışım diyorum şu an beraber çok vakit geçirmesek de.
Kesin bir şey almam lazım keza yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum zaten fındıktan vs gelen parayla fakat yaza kadar hele ki dersler online iken beni evde götürecek cihaz lazım. 3k bandına one x olsa gözlerim kapalı alırım. Bu arada ben de yabancı ülkeden alsam gümrük, gümrük vergisi vs sıkıntı çıkar mı? Siz İngiltere'den Türkiye'ye mi sipariş verdiniz, İngiltere'den kendiniz mi aldınız?

İşte yaza doğru maddiyatım iyileşecek de şu an beni zaten yaza kadar götürecek bir şey lazım sonrasında yıllar sonra bilgisayar toplayacağım. Ama yaza kadar uzun süre. Teşekkürler fikirlerin için.
Şöyle düşün en kötü aldığın fiyata tekrar satabilirsin. Pek bir kaybın olmaz. Rica ederim dostum

Series S tam bir fiyat performans canavarı 6 bine bugün eli yüzü düzgün ekran kartı vermiyorlar. Torba dolusu para verip PC diziyorsun ama PC'nin derdi tasası bitmiyor ne yazık ki. Yeni çıkan oyunlar orta seviye veya üst seviye PC fark etmeksizin düşük performanslı çalışırken konsollarda herhangi bir performans problemi yaşamıyorsun. oyunlar söz konusu oldu mu konsollar daha konforlu ve pratik bir deneyim sunuyor. Hem konsol hem de PC kullanıcısı olarak söylüyorum.

Üstelik Xbox Series konsolların içerisinde yer alan edge tarayıcı PC'deki web tarayıcılardan farksız. Bir klavye mouse bağlayarak PC gibi kullanabilirsiniz.

Series S artı yanına bir de Gamepass aboneliği ile yeni jenerasyonu sıkıntısızca geçirirsiniz. Torba dolusu para verip PC diziyorsun ama PC'nin derdi tasası bitmiyor ne yazık ki. Yeni çıkan oyunlar orta seviye veya üst seviye PC fark etmeksizin düşük performanslı çalışırken konsollarda herhangi bir performans problemi yaşamıyorsun. Konsollar bbu açıdan daha konforlu ve pratik. Hem konsol hem de PC kullanıcısı olarak söylüyorum.

Üstelik Xbox Series konsolların içerisinde yer alan edge tarayıcı PC'deki web tarayıcılardan farksız. Bir klavye mouse bağlayarak PC gibi kullanabilirsiniz.
Bu konuya katılıyorum. Bu forumda da öyle başlıklar görüyorum ki korkutucu gerçekten. 20-25bin'lik sistemler için "boğuluyor, kasıyor, fps çok düşük" gibi sorunlar görüyorum

Bu konuya katılıyorum. Bu forumda da öyle başlıklar görüyorum ki korkutucu gerçekten. 20-25bin'lik sistemler için "boğuluyor, kasıyor, fps çok düşük" gibi sorunlar görüyorum
Malesef ki öyle. Bunun başlıca sebepleri oyunlarda kullanılan denuvo kopya koruma sistemi ve oyunların PC için yeterince optimize edilmemiş olması. Verdiğin parayla rezillik çekiyorsun adeta.

Güncelleme:Yerel bir mağazadan 2.el 4700'e buldum gerçi ps4'ü de 4800 gibi bir fiyata satıyorlarmış bugünkü şişik ps4 piyasasının yine altında. 4700'e Series S'i reddedemem. Herkesin yorumları için teşekkürler.
Bir de bir sorum daha olacak yanında 1 oyun hediye veririm çok pahalı olmasın dedi (mesela FIFA fiyatı) ben de gamepassde olmayan bir oyun söyleyeyim dedim de var mı önerisi olan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı