2. el Series S alınır mı?

Güncelleme:Yerel bir mağazadan 2.el 4700'e buldum gerçi ps4'ü de 4800 gibi bir fiyata satıyorlarmış bugünkü şişik ps4 piyasasının yine altında. 4700'e Series S'i reddedemem. Herkesin yorumları için teşekkürler.
Bir de bir sorum daha olacak yanında 1 oyun hediye veririm çok pahalı olmasın dedi (mesela FIFA fiyatı) ben de gamepassde olmayan bir oyun söyleyeyim dedim de var mı önerisi olan?
RDR 2 demek isterdim ama x/s güncellemesi yapmamışlar. Videolarda izlediğim kadarıyla series s'te biraz kötü gözüküyor. Türü seviyorsan Elden Ring tavsiye ederim. Cyberpunk - Dying Light 2 - Borderlands 3 şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Kesin bir şey almam lazım keza yazın bilgisayar toplamayı düşünüyorum zaten fındıktan vs gelen parayla fakat yaza kadar hele ki dersler online iken beni evde götürecek cihaz lazım. 3k bandına one x olsa gözlerim kapalı alırım. Bu arada ben de yabancı ülkeden alsam gümrük, gümrük vergisi vs sıkıntı çıkar mı? Siz İngiltere'den Türkiye'ye mi sipariş verdiniz, İngiltere'den kendiniz mi aldınız?
Gümrük masrafları dahil şekilde bu fiyata gelmişti ama o zamanlar indirim oluyordu tabii indirim döneminde almıştım. Şu an fiyatlar nasıldır bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı