2. El sistem önerisi

reva1

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, donanım hakkında pek bir bilgim olmadığı için sizlere sorayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.
Bot için bilgisayar toplamayı almayı düşünüyorum oyun oynamak için değil sadece bilgisayar 7/24 açık duracak yapacağım şey için işlemci önemli olmalı minimum özellik atacağım fotoğrafta olacak bende böyle bir bilgisayarlar buldum ne düşünüyorsunuz işimi görür mü?

1.
i7 2600 4 Core 4 thread 8 çekirdek.
H61 anakart.
8 GB DDR3 RAM.
240GB SSD Kingston HyperX.
4 GB R7 240 ekran kartı.

2.
i7 4790 işlemci.
H81 anakart.
16 GB DDR3 RAM.
480GB SSD.
4 GB 1050 Ti.

3.
i7 3820 işlemci.
P9x79 ASUS anakart.
16 GB DDR3 RAM.
240GB SSD.
4 GB GTX1050 Ti.

3.
Ryzen 5 1600 6 Core 12 thread.
AM4 anakart.
16 GB DDR4.
250GB SSD.
6 GB GTX1060.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-07 at 5.19.01 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-07 at 5.19.01 PM.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 32
Bütçeniz ne kadar? Aralarında en iyisi 4. Sistem.

Aralarında en pahalısı o sizce ondan sonra neyi seçmeliyim.
Bütçeniz nedir hocam? Diğer sistemler de alinmaz cunku, çok eskiler. 4. Sistem en azıdan upgrade edilebilir.

2. sistem zamanının en iyilerinden işlemci olarak yani, 4. sistem diğer arkadaşların dediği gibi yükseltmeye müsait ve 2. İle 4. nün arasında fiyat farkı az bence 4. sistemi almalısınız daha uzun ömürlü çalışır diğerlerine göre

Bütçeniz nedir hocam? Diğer sistemler de alinmaz cunku, çok eskiler. 4. sistem en azıdan upgrade edilebilir.

Ortalama 6-7k civarı düşünüyorum hatta daha az

Bütçeniz nedir hocam? Diğer sistemler de alinmaz cunku, çok eskiler. 4. sistem en azıdan upgrade edilebilir.

2. sistem zamanının en iyilerinden işlemci olarak yani, 4. sistem diğer arkadaşların dediği gibi yükseltmeye müsait ve 2. ile 4. nün arasında fiyat farkı az bence 4. sistemi almalısınız daha uzun ömürlü çalışır diğerlerine göre.

Peki upgrade yapacağım zaman hangilerini yapabilirim acaba dediğiniz gibi uzun ömürlüde olması benim için daha önemli.

2. sistem zamanının en iyilerinden işlemci olarak yani, 4. sistem diğer arkadaşların dediği gibi yükseltmeye müsait ve 2. ile 4. nün arasında fiyat farkı az bence 4. sistemi almalısınız daha uzun ömürlü çalışır diğerlerine göre.

Peki upgrade yapacağım zaman hangilerini yapabilirim acaba dediğiniz gibi uzun ömürlüde olması benim için daha önemli.

Son düzenleme:
İşlemciyi upgrade edebilirsiniz. Örneğin Ryzen 5 5500 e 5600 e upgrade edebilirsiniz. Sistem güncel işlemcilerle upgrade edilebileceği için güncel ekran kartlarıyla da upgrade edilebilir Rx6600XT RTX 3060 gibi.

Anladım hocam çok teşekküre ederim.
Son olarak oyun falan oynayabilir miyim oynarsam ortalama ne kadar FPS falan alabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı