2. el sistem toplama önerisi

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.el garantili bir sistem almak istiyorum. Bu yüzden forum açmaya karar verdim. 2 tane beğendiğim sistem var. Sistemler garantili zaten işlemci olarak Ryzen 5 5600 olacak ama ekran kartı olarak 2 seçenek var ya 3070 ya da 4060 olacak. Sistemlerin linkini bırakıyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Beğendiğim sistemler bunlar. En alttaki sistem çok hoşuma gitti ama fikir alma gereği duydum sizce ne yapmalıyım?

birde böyle bir sistem bugün ilanlara eklenmiş

Rtx3070 ile Rtx4060 Arasında pek fark yok gibi video incelemelerinde gördüğüm kadarıyla ama emin olamadım dlss3 özelliğinden dolayı

Yanlış yazmış olabilirler. O anakartta DDR4 olmalı.

Peki hocam RTX3070 ile 4060 arasındaki fark nedir bilginiz var mı?

Çünkü o 3070'li sisteme bayağı yükseldim

Fanus kasalar çok hoşuma gidiyor da

dlss3 teknolojisi 3000 serisinde yok sanırım ama pek bilmiyorum o yüzden konu açma gereği duydum

1080p kullanımda 4060 biraz daha iyi fakat 2k oynamak isterseniz (ikisi de 2k çözünürlükte çok iyi değil) 3070 biraz daha öne geçiyor. DLSS iki kartta da mevcut. İstediğiniz alabilirsiniz. Ama ben 4060 daha çok öneririm sonuçta yeni nesil.

ya ben bi yandan yayın yapmak istiyorum o yüzden konu açma gereği duydum aslında

Bir de araştırmalarda yanlış görmediysem story mode olmayan oyunlarda 3070 FPS daha yüksek veriyordu

Bu arada bütçeniz ne kadar tam olarak?

Yani 19bin TL bütçem var 21-21.5 arası sistemleri pazarlıkla o fiyata indirebilirim diye düşünüyorum.

Bir de araştırmalarda yanlış görmediysem story mode olmayan oyunlarda 3070 FPS daha yüksek veriyordu

Yani 19bin TL bütçem var 21-21.5 arası sistemleri pazarlıkla o fiyata indirebilirim diye düşünüyorum.
Evet 3070 bazı oyunlarda geçebiliyor 4060 ekran kartını.

3070 olanı alabilirsiniz isterseniz. Aynı zamanda anakartı da diğerine göre daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…