2. el sistem toplama önerisi

Evet 3070 bazı oyunlarda geçebiliyor 4060 ekran kartını.

FPS oyunlarını bilmiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki oyunların hepsinde daha önde

FPS oyunlarını bilmiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki oyunların hepsinde daha önde

O zaman onu alabilirsiniz. FPS değerleri videodan videoya değişebiliyor.

O zaman onu alabilirsiniz. FPS değerleri videodan videoya değişebiliyor.

Yani dediğim gibi bir yandan yayın yapmak istiyorum o yüzden 4060 mı daha iyi olur 3070 mi bilemedim bir yandan INNO3D olan 3070'in soğutması daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzelin yüksek sıcaklıklara ulaşmamak için 4060 da değerleri bilmesemde yayınlarda hangisi daha iyi olur bilemiyorum

Yani dediğim gibi bir yandan yayın yapmak istiyorum o yüzden 4060 mı daha iyi olur 3070 mi bilemedim bir yandan INNO3D olan 3070'in soğutması daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa düzelin yüksek sıcaklıklara ulaşmamak için 4060 da değerleri bilmesemde yayınlarda hangisi daha iyi olur bilemiyorum
Fazla fark olacağını düşünmüyorum. 3070 olanı tavsiye ederim.

yani dediğim gibi yayın yapacağım için biraz daha kaliteli birşey istiyorum o yüzden 2.el e başvurdum

bi yandan amd kartları pek tercihim değildir

sizin var mı bir öneriniz

yani dediğim gibi yayın yapacağım için biraz daha kaliteli birşey istiyorum o yüzden 2.el e başvurdum

bi yandan amd kartları pek tercihim değildir

sizin var mı bir öneriniz

Kasayı Thermaltake S200 TG, RAM'i de 32GB olarak ayarlarsanız 19 bine denk geliyor. ARC A750 ile de yayın yapabilirsiniz. Aynı zamanda sıfır bir sistem almış olursunuz.

Hocam Zotac Twin serisinin 3060ı vardı bende Zotac serisi fazla ısınan bir seri değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Kasayı Thermaltake S200 tg, RAM'i de 32 GB olarak ayarlarsanız 19 bine denk geliyor. Arc A750 ile de yayın yapabilirsiniz. Aynı zamanda sıfır bir sistem almış olursunuz.

Intel kart hiç kullanmadım yani yine dediğim gibi NVIDIA kartları tercihimdir ama bir araştıracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı