2. el sistem toplama

Bütçe
1750

ryzenes

Hectopat
Herkese selam arkadaşlar. Almayı düşündüğüm 2. el mümkünse garantili olmasını istediğim ürünler var. Eğer bu ürünlere sahipseniz, satmayı düşünüyor veya düşünen birisini tanıyorsanız almayı düşünüyorum. sahibinden.com'da Get'siz ilanlara güvenmiyorum. Get ile de astronomik rakamlar isteniyor 2. el piyasasına.
Aradığım ürünler.
-anakart- A320M S2H / B350M / B450M.
-işlemci- Ryzen 3 1200 / Ryzen 3 1300X / Ryzen 5 1400.
-ekran kartı- RX 470 / RX 560 / RX 570 / RX 480.
-RAM- 3000/3200 MHz 8 GB soğutuculu bilindik markalar.
-PSU- Seasonic / FPS vb. kaliteli 500W güç kaynakları.

Bu ürünlere ihtiyacım var, 2. el almak istiyorum mümkünse garantili ve uygun fiyatlı. Şimdiden herkese teşekküler.

@KırAtlıLiberal Nelere dikkat ederek aldınız? Nasıl testler uyguladınız? Birde sahibinden mi aldınız yoksa vergi levhası olan birinden mi?
Sahibinden, bilgisayarcılar boş kasaya bile 100 lira istiyorlar, eğer adamın evinde test etme imkanınız yoksa Görüntülü arayın parçanın çalıştığını göstermesini isteyin, "Çalışmazsa ne yapıcaz deyin?" Anakart, Ekran Kartı, RAM bunları kesinlikle test edin eğer AMD işlemci alıyorsanız test etme imkanınız yoksa telefonun ışığını açarak pinlere bakın Anakartı ise kesinllikle test edin çok sorun çıkarırlar genelde, Kasa, PSU bunları test etmenize gerek yok, HDD'yi görüntülü arayıp bakın kaç gb yer var falan onları sorun. Zor bir iş ben baya bir uğraşmıştım, ama değdiğini söyleyebilirim 750 lira dizdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı