2. el SR450 alınır mı?

İlana "bir defa kesiciye dahi sokulmadı" gibi bir şey yazma ihtiyacı duyuyorsa neden diye bi düşünülmeli. Ben olsam bu motoru olmazdım ama genel olarak sınıfına bakıldığında SR450 alınır ben her ne kadar önermesem de.

Anladım. Yani alınır öyleyse. İkinci bi seçenek olarak 200 civarında MT-25 bulabilirsiniz sanki. Bence Çin motorundan kurtulabilirsiniz. CC aynı kalsa bile en azından değeri daha yavaş düşen bir motorunuz olacak elinizde.

17bin kmde olması sorun gibi geliyor sadece mtde düşünüyorum ama bulamadım kmleri cok yüksek.

Anladım. Yani alınır öyleyse. İkinci bir seçenek olarak 200 civarında MT-25 bulabilirsiniz sanki. Bence Çin motorundan kurtulabilirsiniz. CC aynı kalsa bile en azından değeri daha yavaş düşen bir motorunuz olacak elinizde.

Hocam 20binde CB250R buldum 140a bırakıyor adam 2018MODEl sence alınır mı? Nkdan kurtulmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bodrum'da Kıvrak Motor var Honda'nın bayisi olarak. Oraya gidip servis/parça geçmişini görmek ve ekspertiz yaptırmak istediğiniz söyleyin. Hallederler. Elinizde ekspertiz yaptırabilieceğiniz bir seçenek varken sakın sadece bakarak almayın motoru.

Bodrum'da kıvrak motor var Honda'nın bayisi olarak. Oraya gidip servis/parça geçmişini görmek ve ekspertiz yaptırmak istediğiniz söyleyin. Hallederler. Elinizde ekspertiz yaptırabilieceğiniz bir seçenek varken sakın sadece bakarak almayın motoru.

Sağ olun hocam akşama gidip göreceğim yarın da ekspertiz yaptıracağım. Temizse alacağım inşallah nkdan sonra çok fark eder diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı