R25 vs SR450

Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum. Bende 450sr kullanmak isteyen birisiyim, soğutucu sorunu 2024 son çeyreğinden sonra gelen motorlarda yokmuş sanırım(duyduğum kadarıyla ve kullanıcı yorumlarına dayalı söylüyorum)R25ten çok daha keyifli fakat satarken çok değer kaybedeceksin ve kilometre arttıkça alıcı bulmanda bir o kadar zor olacaktır. İyi sürüşler.

Her ağızdan farklı bir ses. İşin sonucu sr kumar gibi bir şey.

Kızmayın ama SR450 almaya karar verdim sanırım, vade farksız taksit imkanı cezbeden en çok şey oldu, oktay motordan almayı düşünüyorum Başakşehir şubesinden ama almadan önce bakmam veya söylemem gereken işlemler var mıdır yağ soğutucu ile ilgili vs?

Güzel tercih, pişman olmazsınız. Yağ soğutucu olayını direkt söyle yardımcı olurlar.

Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum. Bende 450sr kullanmak isteyen birisiyim, soğutucu sorunu 2024 son çeyreğinden sonra gelen motorlarda yokmuş sanırım(duyduğum kadarıyla ve kullanıcı yorumlarına dayalı söylüyorum)R25ten çok daha keyifli fakat satarken çok değer kaybedeceksin ve kilometre arttıkça alıcı bulmanda bir o kadar zor olacaktır. İyi sürüşler.

Evet o yüzden ikinci el önerdim. 0 R25 bile alsa yine zarar edecek o yüzden ikinci el daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı