2. El Telefon Önerisi

Bütçe
600-750 TL
Selam.

Geçenlerde telefonum ekranı yandığı için yeni telefon arayışına girdim. Bütçem 600-750 TL arası.
Kriterlerim:
  • Huawei, Oppo gibi telefonlar olmasın.
  • Minimum 32 GB depolama alanına sahip olsun.
  • Ekranda kılcal çizikler olabilir ama belirgin çizik ve kırıklar olmasın.
@BERWAR hocam bu bütçeye güzel telefon var mıdır? 😅
Custom ROM falan kurduğum için Xiaomi cihazlara daha sıcak bakıyorum bu arada.
Umut bu telefon Sıfır cihaza benziyor. Satıcı numarasını bırakmış, yarın bir ara istersen.

Selam.

Geçenlerde telefonum ekranı yandığı için yeni telefon arayışına girdim. Bütçem 600-750 TL arası.
Kriterlerim:
  • Huawei, Oppo gibi telefonlar olmasın.
  • Minimum 32 GB depolama alanına sahip olsun.
  • Ekranda kılcal çizikler olabilir ama belirgin çizik ve kırıklar olmasın.
@BERWAR hocam bu bütçeye güzel telefon var mıdır? 😅
Custom ROM falan kurduğum için Xiaomi cihazlara daha sıcak bakıyorum bu arada.
Hocam huawei istememişsiniz ama bu telefon işinizi görür hala daha kullanılabilir bir telefon. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-cift-sim-kartli-mavi-renk-1043728241/detay

Galaxy S6 veya S7 bulunabilirse çok iyi olabilir ama bu aralıkta kesin bir ebnelik dönderebilirler dikkatli olmak gerek. Çoğunlukla bu modellerde ekran yanığı oluyor. iPhone serisinde de bu fiyat aralığında çok kullanışlı modellerin var olduğunu söylemem.
Not: S7 donanım olarak oyun manyağı biri değilseniz stock ROM'da ikindi vaktine kadar bence çok iyi kamera performansı veriyor. 4 GB RAM'de 1, 6-1, 8 kullanımı da çok ideal oluyor.

Aslında güzelmiş. Huawei cihazlarda OEM kilidi açmak kanser ediyor insanı, yoksa güzel cihaz. Sanırım EMUI 12 alacaktı bu. Düşünebilirim güncel cihaz çünkü.

Düşük bütçede Samsung ve iPhone hariç bütün modellerde kanser olursunuz hocam.

Bütçenize yeten J5 ve J7 dışındaki bütün Samsung cihazları öneririm. Android 7.1 ''Nougat'' altı olmasın yeter.

Son düzenleme:

Bütçenize yeten J5 ve J7 dışındaki bütün Samsung cihazları öneririm. Android 8.1 Oreo altı olmasın yeter.

Hocam beni bu aralar idare edecek bir telefon arıyorum. Sonrasında kendime güzel bir telefon alacağım :D

Hocam beni bu aralar idare edecek bir telefon arıyorum. Sonrasında kendime güzel bir telefon alacağım :D

Dediğim gibi telefonculara bakabilirsiniz. S6-S7-S8 gibi modellerde AMOLED yanığı bulunabiliyor, elden ele ve dikkatli bir şekilde alışveriş yaptığınız takdir de herhangi bir sorun yaşanmaz.

İnternetten alışveriş yapacağım derseniz buradan da Touch ID'si arızalı ve ekranı hafif çatlak iPhone 6 bulmak mümkün.

Ya da kasası ve çerçevesi hafif çatlak S7

iPhone 6 almanızı pek önermiyorum, sadece Instagram kullanırken bile 1-2 saat ekran süresi alabiliyorsunuz.

Bütçenize yeten J5 ve J7 dışındaki bütün Samsung cihazları öneririm. Android 8.1 "Oreo" altı olmasın yeter.

Bunu yazmamın sebebi ise Experience 8.5 arayüzünün çok stabil ve az kaynak tüketiyor olması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı