Umut bu telefon Sıfır cihaza benziyor. Satıcı numarasını bırakmış, yarın bir ara istersen.Selam.
Geçenlerde telefonum ekranı yandığı için yeni telefon arayışına girdim. Bütçem 600-750 TL arası.
Kriterlerim:
@BERWAR hocam bu bütçeye güzel telefon var mıdır?
- Huawei, Oppo gibi telefonlar olmasın.
- Minimum 32 GB depolama alanına sahip olsun.
- Ekranda kılcal çizikler olabilir ama belirgin çizik ve kırıklar olmasın.
Custom ROM falan kurduğum için Xiaomi cihazlara daha sıcak bakıyorum bu arada.
Mersin'de olması zorunlu mu hocam?
Aslında elimde A5 2017 olmazsa onu yaptıracağım.Bence telefonculara göz atın hocam. A5 2017 bakabilirsiniz.
Hocam huawei istememişsiniz ama bu telefon işinizi görür hala daha kullanılabilir bir telefon. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-cift-sim-kartli-mavi-renk-1043728241/detaySelam.
Geçenlerde telefonum ekranı yandığı için yeni telefon arayışına girdim. Bütçem 600-750 TL arası.
Kriterlerim:
@BERWAR hocam bu bütçeye güzel telefon var mıdır?
- Huawei, Oppo gibi telefonlar olmasın.
- Minimum 32 GB depolama alanına sahip olsun.
- Ekranda kılcal çizikler olabilir ama belirgin çizik ve kırıklar olmasın.
Custom ROM falan kurduğum için Xiaomi cihazlara daha sıcak bakıyorum bu arada.
Hocam Huawei istememişsiniz ama bu telefon işinizi görür hala daha kullanılabilir bir telefon. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-cift-sim-kartli-mavi-renk-1043728241/detay
Hocam güncelleme yapmasaniz bile kullanılabilecek bir cihaz çoğu programı açıyor .Aslında güzelmiş. Huawei cihazlarda OEM kilidi açmak kanser ediyor insanı, yoksa güzel cihaz. Sanırım EMUI 12 alacaktı bu. Düşünebilirim güncel cihaz çünkü.
Aslında güzelmiş. Huawei cihazlarda OEM kilidi açmak kanser ediyor insanı, yoksa güzel cihaz. Sanırım EMUI 12 alacaktı bu. Düşünebilirim güncel cihaz çünkü.
Düşük bütçede Samsung ve iPhone hariç bütün modellerde kanser olursunuz hocam.
Bütçenize yeten J5 ve J7 dışındaki bütün Samsung cihazları öneririm. Android 8.1 Oreo altı olmasın yeter.
Hocam beni bu aralar idare edecek bir telefon arıyorum. Sonrasında kendime güzel bir telefon alacağım![]()
Düşük bütçede Samsung ve iPhone hariç bütün modellerde kanser olursunuz hocam.
Bütçenize yeten J5 ve J7 dışındaki bütün Samsung cihazları öneririm. Android 8.1 "Oreo" altı olmasın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.