2. el Thrustmaster T300 RS GT alınır mı?

Meth0

Centipat
Merhabalar. 13000 TL'ye Thrustmaster T300 RS GT var. 1 yıl faturalı, kutusu var. Ankara'da oturuyorum. Bu eleman da Ankara'da oturuyor. Evine gidip direksiyonu deneme şansım var. Videolara baktım, direksiyon temiz duruyor. Bana çok mantıklı geldi, sizce alınır mı? Yaşım küçük. Bu direksiyonu alırsam 1 ay içinde almış olurum. Eğer sıfır almaya çalışırsam ki şu an 26-27000 TL. Okul başlayınca bile çalışmam gerekecek. Sizce ne yapmalıyım. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 13000 TL'ye Thrustmaster T300 RS GT var. 1 yıl faturalı, kutusu var. Ankara'da oturuyorum. Bu eleman da Ankara'da oturuyor. Evine gidip direksiyonu deneme şansım var. Videolara baktım, direksiyon temiz duruyor. Bana çok mantıklı geldi, sizce alınır mı? Yaşım küçük. Bu direksiyonu alırsam 1 ay içinde almış olurum. Eğer sıfır almaya çalışırsam ki şu an 26-27000 TL. Okul başlayınca bile çalışmam gerekecek. Sizce ne yapmalıyım. Alınır mı?

Alinir hocam iyice testlerini yapin tum her şeyini test edin alin bence.

Alinir hocam iyice testlerini yapin tum her şeyini test edin alin bence.
Alınabilir, geneli bir hevesle alınıyor zaten sonrası odanın bir köşesinde tozlanmaya bırakılıyor.
Sonradan sorun çıkma gibi bi şey olmaz mı? Yani ilk inceleme de hiç sorun çıkmasa, sonradan çıkabilir mi sizce? ben öyle bi şey olursa garanti kapsamında olur diye düşünüyorum ama bilmiyoruım. Yani direksiyon kendi teknik arıza verir böylece garanti kapsamına girer diye düşünüyorum?

Sonradan sorun çıkma gibi bir şey olmaz mı? Yani ilk inceleme de hiç sorun çıkmasa, sonradan çıkabilir mi sizce? Ben öyle bir şey olursa garanti kapsamında olur diye düşünüyorum ama bilmiyoruım. Yani direksiyon kendi teknik arıza verir böylece garanti kapsamına girer diye düşünüyorum?

Eğer ki sonradan bir ariza verirse garantiye verebilirsin saticiya sor sorunun olup olmadigini tamamen saticinin onuruna bagli bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı