Thrustmaster T300 RS GT Edition alınır mı?

NonDino

Decapat
Daha fazla  
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ama TLCM pedal ya da T3PA (metal olan) pedal seti alın plastik pedallar güzel his vermiyor.
Metal olan T3PA derken demek istediğiniz T3PA Pro mu çünkü diğer T3PA'lar da T3PA GT(T300 içinden çıkan) ile aynı tek farkı T3PA GT'nin pedalları daha geniş ve kalın alüminyumdan yapılması bu da olumlu bir şey. Bu arada T3PA da gayet yeterli bir pedal seti. Konik modla freni daha iyi hissiyat verebiliyor.
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Bu fiyatla alınmaz. Amazon'da Amazon Germany çok daha uygun fiyatla satıyordu. Fakat şu an satışta yok.

Metal olan T3PA derken demek istediğiniz T3PA Pro mu çünkü diğer T3PA'lar da T3PA GT(T300 içinden çıkan) ile aynı tek farkı T3PA GT'nin pedalları daha geniş ve kalın alüminyumdan yapılması bu da olumlu bir şey. Bu arada T3PA da gayet yeterli bir pedal seti. Konik modla freni daha iyi hissiyat verebiliyor.

Bu fiyatla alınmaz. Amazon'da Amazon Germany çok daha uygun fiyatla satıyordu. Fakat şu an satışta yok.
Hocam tr'de en ucuz bunu bulabildim dediğiniz gibi amazon da ucuz ama satışta yok ve ben çok beklemek istemiyorum sizce alayım mı?

Yurt dışında 400 dolara satılan ürünün ülkemizde 1000 dolar civarına ancak bulunabilmesi ve bu fiyatları bir de distribütörün koyması resmen rezalet. Bu fiyatlara almayın derim ya ikinci el bakın ya da G29 üstü almayın paranıza yazık olur.

5K ya garantili çok temiz T150 Pro aldım inşallah sıkıntı çıkarmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı