2. el Toshiba SSD alınır mı?

Windows'u bunda calistiracaksa 250'lik SSD daha mantikli HDD'ler zulüm.

Bilgisayarda Samsung 980 EVO var 500GB'lik. Windows orada kurulu. Ayrıyeten bilgisayarı alırken kendi içinde bulunan 500GB M.2 var. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD bakıyorum. Samsung M.2'yi 550TL'ye ucuz bulduğum için almıştım. HDD'yi sadece oyunları buraya kurarım diye bakıyordum. GTA 5 gibi ağır oyunlar M.2'lerde kalır, LoL Valorant Forza 4 gibileri de HDD'ye indiririm diye düşünüyorum. Bir de mesela bir oyunda 250 300 FPS alıyorum. HDD'ye geçirdiğim zaman HDD'nin Max hızı kadar mı FPS verir yoksa bir şey değişmez mi?

Son düzenleme:
Bilgisayarda Samsung 980 EVO var 500GB'lik. Windows orada kurulu. Ayrıyeten bilgisayarı alırken kendi içinde bulunan 500GB M.2 var. SSD'ler çok pahalı olduğu için HDD bakıyorum. Samsung M.2'yi 550TL'ye ucuz bulduğum için almıştım. HDD'yi sadece oyunları buraya kurarım diye bakıyordum. GTA 5 gibi ağır oyunlar M.2'lerde kalır, LoL Valorant Forza 4 gibileri de HDD'ye indiririm diye düşünüyorum. Bir de mesela bir oyunda 250 300 FPS alıyorum. HDD'ye geçirdiğim zaman HDD'nin Max hızı kadar mı FPS verir yoksa bir şey değişmez mi?

FPS değişmez aynı FPS'yi alırsın sadece açılırken bekletir olursa belki küçük droplar olur HDD'den kaynaklı belki olmaz bile HDD sağlamsa alınabilir 7200 RPM olması önemli HDD de 5400 RPM'lik HDD alma bence ha çok ucuzsa HDD yiyinede beklerim dersen alınır da 7200'ler daha hızlı ondan dedim. Ayrıyeten SSD varmış HDD mantıklı şu an senin için.

Ben yazdım zaten mld. Şu an kendim kullanıyorum memnunum. 240 GB 309 TL.

Hızları ne test yaptınız mı SSD de kötü bir marka bile olsa SSD olduğu için HDD'den kat kat rahat çalıştırıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı