iPhone 16 Pro Max alınır mı?

16 Pro Max 17'den daha güzel. Düz modeller her zaman daha geridedir ve bu böyle olmaya devam edecektir. Araba alırken ki boş, orta ve dolu paket gibi düşün.

Evet geride olduğunu yazdım bende ama artık makas daraldı. Eskiden 120 Hz ekran sadece Pro modellerde vardı 17 le beraber artık düz modeller 120 Hz ekrana sahip oldu. Kameraları farklıydı artık aynı kameraları koyuyorlar. Düz modellerin işlemcisi bir önce modellerin Pro işlemcisini koyuyorlardı artık aynı işlemcinin GPU kısmını biraz kısıp aynı işlemciyi koyuyorlar.

Esnafa mı sarı sitede ve benzeri bir yerden mi hocam?

Yurt dışı telefon kullanmak istemiyorum. Yurt içi 17 almaktansa 16 Pro Max daha mantıklı değil midir? Alacağım cihaz zaten sıfır ayarında.

Düz 17 al geç reis vallahi 17 serisi gerçekten çok güzel. 3 kamera takıntın yoksa tabii.

Kamera benim için önemli iph17 kamerası mı daha iyidir çekimler için yoksa 16 Pro Max kamerası mı?

Hocam kamera her zaman en günceli iyidir. Kamerası daha güzel çeker manasında demedim 3 kamera lazımsa diye. Aralarında ki 3.kamera farkı optik kamera yani Zoom ihtiyacın yoksa onun haricinde kameralarında fark yok zaten hatta 17'nin gece çekimleri daha iyi ekstra olarak 5 6 senedir ilk defa selfie kamerasına yenilik getirdiler hem MP değeri arttı hem de geniş açı kamera geldi 17'lere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı