2. el TVS vs 0 RKS

2.el TVS Raider 125 (10bin Km'yi geçmemiş) mi yoksa 0km RKS 125r mi alınmalı?
TVS varken Çin malına bulaşılmaz, 125R gibi bir motora hiç bulaşılmaz.
Drift L falan desen yine eyvallah derdim ama RKS 125R alınacak bir motor değil.

Bütçe yetiyorsa sıfır RKS RK125s alabilirsin RKS'nin diğer motorlarına gore daha kalitelidir.
RKS'nin yanında kalite kelimesini görünce bir gülme geliyor.
Ne motoru motor ne servisi servis. Belli ki daha yeni almışsın motoru, dayanabilirse bir 20 bin kilometre sonra tekrar yazarsın. TVS o zamana kadar sorunsuz bir şekilde çoktan 50-60 bini devirmiş olur.
İki RKS sahibi oldum, bir tane hala bende ve TVS varken kesinlikle alınacak motor olmadığını açıkça belirtebilirim.

RKS'nin yanında kalite kelimesini görünce bir gülme geliyor.
Ne motoru motor ne servisi servis. Belli ki daha yeni almışsın motoru, dayanabilirse bir 20 bin kilometre sonra tekrar yazarsın. TVS o zamana kadar sorunsuz bir şekilde çoktan 50-60 bini devirmiş olur.
İki RKS sahibi oldum, bir tane hala bende ve TVS varken kesinlikle alınacak motor olmadığını açıkça belirtebilirim.

Vallahi bence yaşadığın yerdeki servis iyiyse hiçbir sorun çıkartmayacaktır TVS tabii ki daha iyidir 2. el yerine sıfır motor almak isterse diye öneride bulundum hem de söylediğim model titanic 150 gibi sağlam bir motorun yenilenmiş hali titanicler Suzuki GS150 alt motorunu kullanıyordu sağlamdılar yani 80bin kmleri görenler vardı sağlam şekilde herkesin görüşü kendine tabii bana göre gayet sağlam bu motorda titanicle aynı motoru kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı