Hocam, ikinci elde 8'e kadar düşebiliyor G29'lar. Zorlayıp almaya çalış. Çıkamazsan DFGT al. Piyasası 4-5 civarında.
Cevap vereyim, alınır ama DFGT daha iyi olur.
G27 işini görür kral sen vitesli bi g27 bul çok rahat götürür seniHocam bulunduğum ilde G29'lar 15 lira falan o paralara çıkma imkanım yok.
Hocam ikinci el platformlarından bile kovala, 15'e alma. Zaten sıfırı 12.500'e bulunuyor. 6 taksitle 2bin ödeme ile alınıyor. İkinci el kültürü önemli.Hocam bulunduğum ilde G29'lar 15 lira falan o paralara çıkma imkanım yok.
G27 işini görür kral sen vitesli bir G27 bul çok rahat götürür seni.
Hocam ikinci el platformlarından bile kovala, 15'e alma. Zaten sıfırı 12.500'e bulunuyor. 6 taksitle 2bin ödeme ile alınıyor. İkinci el kültürü önemli.
Ayrıca tekrar edeyim, DFGT kovala.
Vitesin çok maddi değeri yok hocam. Yurt dışı 20 30€'luk bir ürün.Vitesli G29 ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.