S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 6 Kasım 2020 #11 2.el depolama asla alınmaz. 2.el depolamadan dolayı hapislik bile olabilirsiniz.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 6 Kasım 2020 #12 İnternette okumuştum, Black serisi performanslı ancak ses çıkararak çalışıyor diyorlardı. Ben de Blue aldım.
İnternette okumuştum, Black serisi performanslı ancak ses çıkararak çalışıyor diyorlardı. Ben de Blue aldım.
Hiko Babba Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 Sahibinden de GET özelliği ile garantisi 6-7 ay gibi bir süre devam eden bir şey alabilirsiniz ortalama aynı fiyata gelir.
Sahibinden de GET özelliği ile garantisi 6-7 ay gibi bir süre devam eden bir şey alabilirsiniz ortalama aynı fiyata gelir.
Başar Özdere Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 220 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #14 Korkmaz02 dedi: İnternette okumuştum, Black serisi performanslı ancak ses çıkararak çalışıyor diyorlardı. Ben de Blue aldım. Genişletmek için tıkla... Blue'dan memnun musunuz hız olarak?
Korkmaz02 dedi: İnternette okumuştum, Black serisi performanslı ancak ses çıkararak çalışıyor diyorlardı. Ben de Blue aldım. Genişletmek için tıkla... Blue'dan memnun musunuz hız olarak?
Mertosko Hectopat Katılım 29 Ağustos 2015 Mesajlar 105 Yer İstanbul / Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 6 Kasım 2020 #15 Depolama birimlerini 2. el almak sağlıklı olmaz.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 6 Kasım 2020 #16 Sağlıgı kontrol edilip öyle alınabilir.
Korkmaz02 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 1.561 Çözümler 10 6 Kasım 2020 #17 Başar Özdere dedi: Blue'dan memnun musunuz hız olarak? Genişletmek için tıkla... Sistem toplamıştım ama daha sistem hazır değil. Yani şimdilik bilmiyorum
Başar Özdere dedi: Blue'dan memnun musunuz hız olarak? Genişletmek için tıkla... Sistem toplamıştım ama daha sistem hazır değil. Yani şimdilik bilmiyorum
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 6 Kasım 2020 #18 Başar Özdere dedi: Blue'dan memnun musunuz hız olarak? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor.
Başar Özdere dedi: Blue'dan memnun musunuz hız olarak? Genişletmek için tıkla... Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor.
Başar Özdere Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 220 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #19 RuthlessGrey dedi: Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor. Genişletmek için tıkla... Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası.
RuthlessGrey dedi: Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor. Genişletmek için tıkla... Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 6 Kasım 2020 #20 Başar Özdere dedi: Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası. Genişletmek için tıkla... O zaman işinizi hayli hayli görür. Tepkime süresinde Windows için gecikme yaşamadım hiç. Bende attığım linki inceleyin, indirimde varken alın derim.
Başar Özdere dedi: Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası. Genişletmek için tıkla... O zaman işinizi hayli hayli görür. Tepkime süresinde Windows için gecikme yaşamadım hiç. Bende attığım linki inceleyin, indirimde varken alın derim.