- Makaleler
- 10
2.el depolama asla alınmaz. 2.el depolamadan dolayı hapislik bile olabilirsiniz.
Blue'dan memnun musunuz hız olarak?İnternette okumuştum, Black serisi performanslı ancak ses çıkararak çalışıyor diyorlardı. Ben de Blue aldım.
Blue'dan memnun musunuz hız olarak?
Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor.Blue'dan memnun musunuz hız olarak?
Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası.Şu an kullanıyorum ancak PUBG gibi oyunlar da disk zorlanıyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Dosya aktarımlarında 80mb/s görüyor.
O zaman işinizi hayli hayli görür. Tepkime süresinde Windows için gecikme yaşamadım hiç. Bende attığım linki inceleyin, indirimde varken alın derim.Benim şuanki harddiskim uygulamarı bile zor açıyor, görev yöneticisinin açılması 10 saniye sürüyor. Benim için bu kadar yavaş olmasa yeter açıkcası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.