2.el Xbox gamepad vs sıfır Monster Pusat Clutch

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Bilgisayarımı topladım güzel bir monitör de aldım şimdi hikayeli görsel kalitesi yüksek ve gamepadle oynanabilecek oyunlar oynamak istiyorum. Mouse klavye ile oyun oynamaktan biraz bıktım açıkçası. Önerebileceğiniz fiyat performans gamepadler var mı? Onun haricinde Xbox gamepad önerdiler fakat fiyatları çok fazla o kadar bütçeye çıkamam maalesef bütçem maksimum 1.500-1.600 civarı sonrasında Monster Pusat Clutch Gamepad'e baktım çok öven de var çok kötüleyen de var kararsız kaldım bu arada 2. el Xbox gamepadlere bütçem yetiyor sizce 2.el Xbox gamepad mi almalıyım yoksa sıfır Monster Pusat Clutch mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından temiz Xbox gamepadi bulabilirseniz onu tavsiye ederim.

Sıfır ve kablosuz olsun derseniz Monster yerine bunu tavsiye ederim kesinlikle.

İkisi arasından temiz Xbox gamepadi bulabilirseniz onu tavsiye ederim.

Sıfır ve kablosuz olsun derseniz Monster yerine bunu tavsiye ederim kesinlikle.

Gamepad konusunda baya cahilim hiç bilgim yok diyebilirim şimdi bu satılan xbox gamepadleri benim kablosuz kullanmam için sanırım ayrıca bi aparat almam lazımmış oda 700-800tl civarı diyorlar,farklı modellere baktığımdaysa mesela attığınız modelde kutusundan çıkıyor xboxta öyle bir durum yok mu?

1ay önce alınmış garantisi 2 yıl devam eden 2.el bi xbox gamepad almaya karar verdim umarım beklentimi karşılar ve harici aparat almam gerekmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı