2. El Xbox nasıl alınır?

Çalışmasından anlayabilirsin bazı aletler hırlıyor bildiğin :D fanını temizlemedikleri için bütçe olursa teknolojik aletlerde 2. ele karşıyım ama temiz olduğuna inandığın kutulu faturalı bir ürün geçerse eline değerlendirilebilir, ve bu arada hem ps hem xb sahibi olarak oyunda xb farkı çok açtı tam gaz ilerliyor tavsiye ederim :D

Ha bu arada hangi ildesin bilmiyorum, A101'lere xbox one s 1tb geldi çok çabuk bitti tabii stokları ama hala depoda sağda solda kıyıda köşede bulunan yerler var. Ben öyle aldım benim ufaklığa 1700 TL ye bunu fırsata çevirenlerde oldu onlardan uzak dur gidip şube şube A101 leri dolaş mutlaka bulursun. Ben izmirdeyim izmirdeysen eğer, üçyol şubede depodan getirtebilceklerini söylemişlerdi

Ha bu arada hangi ildesin bilmiyorum, A101'lere xbox one s 1tb geldi çok çabuk bitti tabii stokları ama hala depoda sağda solda kıyıda köşede bulunan yerler var. Ben öyle aldım benim ufaklığa 1700 TL ye bunu fırsata çevirenlerde oldu onlardan uzak dur gidip şube şube A101 leri dolaş mutlaka bulursun. Ben izmirdeyim izmirdeysen eğer, üçyol şubede depodan getirtebilceklerini söylemişlerdi
Abi istanbuldayim ben

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00