2. el Xbox One S alınır mı?

PS'de Forza yok biliyorum Xbox'da var benim özellikle istediğim oyunlar Forza ve GTA arkadaşımda normal Xbox One var onda da oynadım GTA Forza vs 100+ FPS oynatıyor bende yukarıda söylediğim oyunlar yeterli Xbox'lar kırılıyormuş galiba ona başvurmak istemiyorum ama çok kararsız kaldım

Series S'lerde sadece dijital oyunlar var değil mi?

Xbox One X mi s mi? Xbox series ve X 60 FPS oynatıyor GTA'yı Series S Forza 4 ve 5'i de 60 FPS çalıştırırken One serisi nasıl 100 FPS üzeri alsın. Bence siz biraz yanlış bilgi edinmişsiniz.

PS'de Forza yok biliyorum Xbox'da var benim özellikle istediğim oyunlar Forza ve GTA arkadaşımda normal Xbox One var onda da oynadım GTA Forza vs 100+ FPS oynatıyor bende yukarıda söylediğim oyunlar yeterli Xbox'lar kırılıyormuş galiba ona başvurmak istemiyorum ama çok kararsız kaldım

Series S'lerde sadece dijital oyunlar var değil mi?

Peki Game Pass'te Forza ve GTA var mı?

Xbox'lar kırılmıyor maalesef.

Game Pass'te Forza var GTA yok diye biliyorum. Evet Series S'lerde sadece dijital oyun var.

Xbox One X mi s mi? Xbox series ve X 60 FPS oynatıyor GTA'yı Series S Forza 4 ve 5'i de 60 FPS çalıştırırken One serisi nasıl 100 FPS üzeri alsın. Bence siz biraz yanlış bilgi edinmişsiniz.
hayır cihazın üstünde normal "xbox one" yazıyor bende şahit oldum gayet akıcı oynatıyor arkadaşım 100 dedi ama 60+FPS olduğu kesin arkadaş bi döküman attı orda yazıyordu tüm fps değerleri

Xbox'lar kırılmıyor maalesef.

Game Pass'te Forza var GTA yok diye biliyorum. Evet Series S'lerde sadece dijital oyun var.
şuan benim için en mantıklı seçim xbox series s ben kendime göre hazırladığım ps ve xbox karışık bir excel tablosu hazırladım içinde adı oyunları sarı site ilan nosu ve fiyatı yazıyor atsam incelermisiniz en uygun olanını bana bulsanız

hayır cihazın üstünde normal "xbox one" yazıyor bende şahit oldum gayet akıcı oynatıyor arkadaşım 100 dedi ama 60+FPS olduğu kesin arkadaş bi döküman attı orda yazıyordu tüm fps değerleri
Peki öyle olsun xbox one s 50 60 fps civarı oynatıyor biraz ısınınca 30 fps e sabitliyor siz bilirsiniz.

Şu an benim için en mantıklı seçim Xbox Series S ben kendime göre hazırladığım PS ve Xbox karışık bir Excel tablosu hazırladım içinde adı oyunları sarı site ilan nosu ve fiyatı yazıyor atsam inceler misiniz en uygun olanını bana bulsanız

Series S'e bütçen yetiyorsa başka şeylere bakma zaten fazlasıyla yeterli.

Atsam size o dosyayı incelermisiniz

bu dosya
OYUN-KONSOLLARI-FİYAT-LİST.jpg

en uygun olanını bana bulsanız içinde oyunda olsun istiyorum peki xboxun içinde sadece gta olan alsam sonra gamepass alıp forzada indirebilirmiuim

bütçem yetiyor ama oyun sıkıntısı var bende

Atsam size o dosyayı incelermisiniz

bu dosyaEki Görüntüle 2130543

en uygun olanını bana bulsanız içinde oyunda olsun istiyorum peki xboxun içinde sadece gta olan alsam sonra gamepass alıp forzada indirebilirmiuim

bütçem yetiyor ama oyun sıkıntısı var bende
İndirsin ama listede xbox series x var 9000tl ye o gerçek mi yanlışlıkmı var?

Oyun sıkıntısı var diyorsunuz ama Game Pass alsanız yüzlerce oyuna sahip olacaksınız zaten. Bırakın her şeyi bir kenera Series S alın Game Pass alın keyfinize bakın üstelik Series S de M.2 SSD var One serisinde HDD var cok yavaş bence.

Gerçek karşı komşumun sadece oyun yok bu arada bana uygun olanı buldunuz mu?

Sana uygun olan Series X 9K fiyata Series X yok hiçbir yerde One X le karıştırmadiysanız tabii.

Oyun sıkıntısı var diyorsunuz ama Game Pass alsanız yüzlerce oyuna sahip olacaksınız zaten. Bırakın her şeyi bir kenera Series S alın Game Pass alın keyfinize bakın üstelik Series S de M.2 SSD var One serisinde HDD var cok yavaş bence.
peki gamepass hariç gta kaç tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı