2. el Xbox Series S alınır mı?

Sinance

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 4 ay önce yetkili satıcıdan alınmış, bir Xbox Series S buldum Microsoft TR garantili. İki tane orijinal kol ve kalan 8 aylik Live Gold Online ile beraber 5250 TL'ye gelecek. Simdi sorum şu: Fiyat nasıldır, değer mi? İkincisi araba dışında ilk ikinci el alışverişim olacak. Nelere dikkat etmeliyim ve cihazın artik benim oldugunu kanitlayacak neler yapmalıyim? Hesapla birlikte verecek sanirim da o nasıl olacak onu da bilmiyorum, cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Fiyatı alınabilir düzeyde diyebilirim. Kozmetik durumuna bak ilk önce. Daha önce hasar alıp almadığına falan. Kontrolcülerin sağlam olup olmadığını kontrol et.
30 dakika civarı oyun oynayıp denemek istediğini söyleyebilirsin. Konsol fan sesi ve kontrolcü tuş hassasiyeti nasıl yaklaşık olarak anlarsın. Faturasını isteyebilirsin ve seri numarasını kontrol etmeni öneririm.
Sorguladığın zaman gerekli bilgileri verecektir.
Onun harici satış sözleşmesi yapabilirsin.

Satış sözleşmesini ilk defa duyuyorum. Google'dan mi çıkariliyor yoksa kirtasiyeden mi alacagim? Bir de hesabi nasıl alabiliyoruz üstümüze? Cihazi üstümüze nasıl kaydediyoruz?
Hesabi ve cihazi kendi üstüme alsam bu sefer Live Gold ve hesaba kayitli iki oyun var demişti, onlari alamayacağım değil mi? Her şey sifirlanacak. Oyunu ve Live Gold'u benim hesaba göndermesinin bir yolu yok mudur?

Son düzenleme:
Merhaba. 4 ay önce yetkili satıcıdan alınmış, bir Xbox Series S buldum Microsoft TR garantili. İki tane orijinal kol ve kalan 8 aylik Live Gold Online ile beraber 5250 TL'ye gelecek. Simdi sorum şu: Fiyat nasıldır, değer mi? İkincisi araba dışında ilk ikinci el alışverişim olacak. Nelere dikkat etmeliyim ve cihazın artik benim oldugunu kanitlayacak neler yapmalıyim? Hesapla birlikte verecek sanirim da o nasıl olacak onu da bilmiyorum, cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bence onun yerine PS4 al ya da PC al.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sinance
İnternette çeşitli örnekler var. Genelde cep telefonu için yapılıyor ama oyun konsolu için yapabilirsiniz. Biraz değişiklik yaparak. IMEI yerine seri numarası yazmak gibi. Amaç konsolun çalıntı olmadığını kanıtlamak. Oyun ve üyelik için hesabı almanız gerekiyor. Üyelik ve oyun başka hesaba gönderilemiyor maalesef.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, o cihazı satmaktan vazgeçti satıcı ben de series x aldim ,ikinci el kapalı kutu. Biraz bütçeyi zorladım ama içim daha rahat açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı