2. el Xbox Series S alınırken neye dikkat edilmeli?

Garantisi olduğuna dikkat edin.
 
Kozmetik durumunu kontrol etmelisiniz, garantisinin olup olmadığına bakın, cihazı 2-3 oyunda test edin ama girip çıkmak şeklinde değil, şöyle bi 10-15 dakika oynayın kontrolcüsü ile birlikte, ısınma sorunu var mı diye kontrol edin diyemem zaten Series S kullanıcıları bilir konsolun siyah ızgarası ateş gibi olur oyun oynarken, kontrolcüsünde bir problem olup olmadığına bakın anologlar vesaire, garantisi bitmiş veya yok ise de yinede alacaksanız bu kontrolleri yapmadan almayın. Bir de ürünün kablo çıkışlarını iyice kontrol edin.
 
Kozmetik durumunu kontrol etmelisiniz, garantisinin olup olmadığına bakın, cihazı 2-3 oyunda test edin ama girip çıkmak şeklinde değil, şöyle bir 10-15 dakika oynayın kontrolcüsü ile birlikte, ısınma sorunu var mı diye kontrol edin diyemem zaten Series S kullanıcıları bilir konsolun siyah ızgarası ateş gibi olur oyun oynarken, kontrolcüsünde bir problem olup olmadığına bakın anologlar vesaire, garantisi bitmiş veya yok ise de yine de alacaksanız bu kontrolleri yapmadan almayın. Bir de ürünün kablo çıkışlarını iyice kontrol edin.

Yurt dışı ürünü olması sıkıntı mı acaba garantisi yok.
 
Yurt dışı ürünü olması sıkıntı mı acaba garantisi yok.
Hocam eğer bu kontrolleri yapıp alırsanız bir problem olacağını çok zannetmiyorum. Ben hem Series S hem de Playstation 5 konsollarımı sıfır yurtdışı aldım hiçbir problem çıkmadı. Bu kontrolleri yapıp alabilirsiniz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı