2.el Xbox Series X alırken nelere dikkat edilmeli?

BETALORD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx4060ti amd ryzen 7500f 16gb ram
Selam arkadaşlar, Series S alacaktım. Beyaz olan mağazalarda genelde 16, 17 bin arası dolaşıyor, ben de temiz Xbox Series X buldum 20K'ya, nelere dikkat etmeliyim?

Kollar çok cabuk arıza yapıyor Xbox One alırken kolunu saglam diye aldım ama 1 hafta sonra cihaz gormemeye baslamıstı kolu icindeki anakart bozuk cıktı
Kollara bakmanı öneririm.
Cihazın açılış kapanısına bak.
Bir oyuna girip oyun performansına bak.

Evet, kolları kontrol etsen yeter.

Bir de HDMI ve güç çıkışları, usb çıkışları, disk okuyucu, bunlar temel şeylerdir.

Giriş çıkış portları düzgün çalışıp çalışmadığını ve cihazın daha önce açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz. 1 oyunla da test ederseniz yeterlidir bence.

Bende ortalama 3 yıldır falan kullanıyorum bunlar öyle ikide bir arıza yapacak ürünler değil temiz cihazsa alın gitsin.

O kadar cikmisken üstünu tamamlayıp sıfır alın bence. Ya da PS5 de düşünebilirsiniz

O kadar cikmisken üstünu tamamlayıp sıfır alın bence. Ya da PS5 de düşünebilirsiniz.

Evet duruma göre hocam belki de 0 alabilirim PlayStation 5 düşünmüyorum çünkü bu zamana kadar hep Xbox kullandığım icin 360, One X gibi alışığım Xbox'a.

Xbox 360 Xbox One ve Series S kullandım ve PlayStation'dan iyi yanları çok fazla özellikle oyun fiyatları başta yer alıyor kalite de gözüme daha iyi geliyor ama PS icin de exclusive oyunlar cok hosuma gidiyor PlayStation ozel oyunlarına merak yok ise Xbox al bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı