2. El Xbox Series X hala alınır mı?

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir konuya denk gelmediğim için bu konuyu açtım. 5 yıllık bir konsol. Öyle devamlı oynamak için değil TV'nin yanında süs olsun biri geldiğinde oynayalım diye alıcağım. Sahibindenden en ucuzunu alsam ne gibi bir sorunla karşılaşırım ileride? Bu cihazların kronik bir arızası vesaire var mı?

Yeni bir konuya denk gelmediğim için bu konuyu açtım. 5 yıllık bir konsol. Öyle devamlı oynamak için değil TV'nin yanında süs olsun biri geldiğinde oynayalım diye alacağım. Sahibindenden en ucuzunu alsam ne gibi bir sorunla karşılaşırım ileride? Bu cihazların kronik bir arızası vesaire var mı?

En ucuzunu almak hasarlı veya çalışmayan bir makine almış olma ihtimalin yüksek hocam alacağın konsolu araştır bence.

Yeni bir konuya denk gelmediğim için bu konuyu açtım. 5 yıllık bir konsol. Öyle devamlı oynamak için değil TV'nin yanında süs olsun biri geldiğinde oynayalım diye alıcağım. Sahibindenden en ucuzunu alsam ne gibi bir sorunla karşılaşırım ileride? Bu cihazların kronik bir arızası vesaire var mı?
hocam tabiki alırınır 4k 120 fps oyun oynatabilen bir canavardan bahsediyoruz görseli iyi gelen bir cihazı alıp bir serviste macun değişikliği yaparsanız mis gibi idare eder sizi

Hocam tabii ki alırınır 4K 120 FPS oyun oynatabilen bir canavardan bahsediyoruz görseli iyi gelen bir cihazı alıp bir serviste macun değişikliği yaparsanız mis gibi idare eder sizi.

Hocam iyi makine ama en ucuzunada sana sağlam bir şey satılmayabilir.

İyice araştırlıp alınması lazım. tavsiyem

En ucuzunu almak hasarlı veya çalışmayan bir makine almış olursun hocam alacağın konsolu araştır bence.
Hocam "Tertemiz, Sıfır ayarında" ibaresi bulunanlar için en ucuz dedim. Yaşadığım bölgeye yakın en düşük 17 bin civarlarında şuan. Sıkıntısı yok vesaire yazmışlar ama tabi güvenemiyorsun kolay kolay kimseye. Ben sadece bu cihazın kronik sonradan oluşan bir arızası varmı diye merak ettim.

Hocam "tertemiz, sıfır ayarında" ibaresi bulunanlar için en ucuz dedim. Yaşadığım bölgeye yakın en düşük 17 bin civarlarında şu an. Sıkıntısı yok vesaire yazmışlar ama tabii güvenemiyorsun kolay kolay kimseye. Ben sadece bu cihazın kronik sonradan oluşan bir arızası var mı diye merak ettim.

Sıfırı zaten 21 bin TL yani bütçeniz varsa sıfır alın bence. 512 GB lığı

Hocam "Tertemiz, Sıfır ayarında" ibaresi bulunanlar için en ucuz dedim. Yaşadığım bölgeye yakın en düşük 17 bin civarlarında şuan. Sıkıntısı yok vesaire yazmışlar ama tabi güvenemiyorsun kolay kolay kimseye. Ben sadece bu cihazın kronik sonradan oluşan bir arızası varmı diye merak ettim.
hocam alacağınız cihazı gidince bi koklayın yanık kokusu alırsanız sıkıntı onun dışında kronik bir sorunu yok xboxun amiral gemisi şuan

Hocam "tertemiz, sıfır ayarında" ibaresi bulunanlar için en ucuz dedim. Yaşadığım bölgeye yakın en düşük 17 bin civarlarında şu an. Sıkıntısı yok vesaire yazmışlar ama tabii güvenemiyorsun kolay kolay kimseye. Ben sadece bu cihazın kronik sonradan oluşan bir arızası var mı diye merak ettim.

GTA 6 bile o PS'ye cıkacak bence sıfır almak daha mantıklı risk yerine.

Nerede tam olarak? Ben baktığımda en düşük 40 bin lira olduğunu görüyorum :D

Series X'den bahsediyoruz hocam.

S olarak zannetim hocam kusura bakmayın. gözlüğümü takmamıştım

Nerede tam olarak? Ben baktığımda en düşük 40 bin lira olduğunu görüyorum :D

Series X'den bahsediyoruz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı