2. El Xbox Series X hala alınır mı?

S olarak zannetim hocam kusura bakmayın. gözlüğümü takmamıştım

Dijital versiyonunu ucuza bulsam direkt alırdım bu arada. Hem şık duruyor hemde baya yeni.

Cok aşırı oynamicaksanız s hala iş görüyor hocam.
S vardı aklımda zaten. Sonra çok uzun ömürlü olduğunu düşünmediğim için caydım. Belki kendim oturur oynarım keyifli olsun diye X tercihim.

Süs olarak tercih etmek isteyeceğin bir cihaz değil çünkü satmak istediğinde çok uğraşacaksın, PlayStation gibi piyasası hızlı değil. Fiyatı öldürmeden kimse almayacaktır. O yüzden sen de kesin almaya karar verdiysen olabildiğince pazarlık yapmaya bak, zaten sıfır olarak asla önermem.

Süs olarak tercih etmek isteyeceğin bir cihaz değil çünkü satmak istediğinde çok uğraşacaksın, PlayStation gibi piyasası hızlı değil. Fiyatı öldürmeden kimse almayacaktır. O yüzden sen de kesin almaya karar verdiysen olabildiğince pazarlık yapmaya bak, zaten sıfır olarak asla önermem.

Zaten aldığım ürünü öldürene kadar kullanan biriyim 2. el olarak satmakla uğraşan biri değilim. O yüzden çok dokunmaz piyasası.

Yaklaşık 1 ay önce sarı sitede ithalatçı garantili sıfır Xbox'lar görmüştüm. 2 kollu faturası yeni kesilecek Xbox Series X 22K idi. Bazen böyle fırsatlar çıkabiliyor tabii güvenilirlik için görüp almak daha iyi.

Yaklaşık 1 ay önce sarı sitede ithalatçı garantili sıfır Xbox'lar görmüştüm. 2 kollu faturası yeni kesilecek Xbox Series X 22K idi. Bazen böyle fırsatlar çıkabiliyor tabii güvenilirlik için görüp almak daha iyi.

Dolap'ta hala 17-18'e temiz gibi duran ilanlar var.

Yeni bir konuya denk gelmediğim için bu konuyu açtım. 5 yıllık bir konsol. Öyle devamlı oynamak için değil TV'nin yanında süs olsun biri geldiğinde oynayalım diye alacağım. Sahibindenden en ucuzunu alsam ne gibi bir sorunla karşılaşırım ileride? Bu cihazların kronik bir arızası vesaire var mı?

Kronik sorunu yok ilk çıkan PS5'lerin bazıları sorunluydu sadece. Cihaz çalışırken resmi varsa, kozmetik olarak düzgünse kolay kolay bir şey olmaz zaten Param Güvende sistemi var. Konsollar fiziksel olarak hasar almadığı veya hatalı üretilmediği sürece bozulması çok zor cihazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı