2.el Xiaomi 11T Pro alınır mı?

Bütçe
8-10

melikk23

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
General Mobile GM 8
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar 9-10 bin TL param var ve 2. el mi 11T Pro almak istiyorum alınır mı? Yoksa biraz daha biriktirip 12t almak mı PUBG 90 FPS olduğu için ve işlemci çok iyi olduğu için gündelik kullanım, şarj hızı çok iyi sizce alınır mı?

Sizin öneriniz nedir?

Herkese selamlar 9-10 bin TL param var ve 2. el mi 11T Pro almak istiyorum alınır mı? Yoksa biraz daha biriktirip 12t almak mı PUBG 90 FPS olduğu için ve işlemci çok iyi olduğu için gündelik kullanım, şarj hızı çok iyi sizce alınır mı?

Sizin öneriniz nedir?

Yani sizden öncekinin nasıl kullandığına dikkat ederek alın evet alınır ama ne kadara alacaksınız kamera açısından sizi üzer performansı da sabit veremiyor maalesef öyle 90FPS'ye aldanmayın.

12t almanızı tavsiye ederim kamera ve performans konusunda 11T Pro'dan daha iyidir.

Neden hocam siz ne önerirsiniz?

Yani sizden öncekinin nasıl kullandığına dikkat ederek alın evet alınır ama ne kadara alacaksınız kamera açısından sizi üzer performansı da sabit veremiyor maalesef öyle 90FPS'ye aldanmayın.

12t almanızı tavsiye ederim kamera ve performans konusunda 11T Pro'dan daha iyidir.

Hocam 12t ye o kadar bütçem yok tabii 11T'yi Elazığ içinde bulabilirsem siz ne önerirsiniz?

Hocam 12t ye o kadar bütçem yok tabii 11T'yi Elazığ içinde bulabilirsem siz ne önerirsiniz?

Kırmızı sitede Note 12 Pro 5G var çok uygun fiyata Elazığ içi 60FPS ve sabit verir onu önerebilirim.

Bir de X6 Pro var Elazığ içinde bulur iseniz 10.000 TL'ye alabilirsiniz 120 FPS verir sabit vermese bile 90 FPS'ye çekebilirsiniz iyi geceler efendim.

İlan numarasını bırakıyorum 1701828226 buyurun.

Son düzenleme:
Kırmızı sitede Note 12 Pro 5G var çok uygun fiyata Elazığ içi 60FPS ve sabit verir onu önerebilirim.

Bir de X6 Pro var Elazığ içinde bulur iseniz 10.000 TL'ye alabilirsiniz 120 FPS verir sabit vermese bile 90 FPS'ye çekebilirsiniz iyi geceler efendim.

İlan numarasını bırakıyorum 1701828226 buyurun.

Teşekkürler ustam minnettarım size.

Çünkü bu fiyata sizi daha çok tatmin edecek ürünler mesela;

Honor X9b 12 GB RAM 256 GB dahili ben bunu kullanıyorum şu an mükemmel cillop gibi akışı var desteği uzun süre devam eder sizi mutlu edecek bir ürün piyasada 14-13K arasında geziyor ben bir ara 11T kullandım her gün bir reset atmadan keyfi yerine gelmez.🙂

Sizin öneriniz nedir?

Alınmaz, şarj hızı iyi fakat şarjı da hızlı gidiyor, işlemcisi iyi fakat çok ısınıyor ve ısınınca FPS kısıtlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı