2. el XS Max alınır mı?

Bence butcen 11 icin de fazla, XS Max icin de. 1000-1500 farkla 11 Pro zorlayabilirsin. 11'in en buyuk eksisi olan IPS ekran 11 Pro'da OLED olarak gideriliyor ve 11 Pro'nun 3 kamerasi var. Tabii saymadigim birtakim ek ozellikler daha var. Kisacasi 13.000 lira cok ara bir butce. 11 icin fazla, 11 Pro icin az. 1000-1500 lira ucuza 11 alacagima 1000-1500 ekler 11 Pro alirim daha iyi bir deneyim yasamis olurum.

İlk defa Iphone alacağım için peki dikkat etmem gereken özellikler nedir ? Söyledikleriniz aklıma yattı düşünebilirim bunu.

İlk defa Iphone alacağım için peki dikkat etmem gereken özellikler nedir ? Söyledikleriniz aklıma yattı düşünebilirim bunu.
Cok fazla dikkat etmen gereken sey var maalesef, eh gulu seven dikenine katlanir
  • Face ID calisiyor mu?
  • Ekran orijinal mi?
  • TrueTone calisiyor mu?
  • Pil sagligi kac?
  • Pili orijinal mi? Orijinal oldugunu anlamak icin Pil sekmesine girip orada hangi uygulamanin yuzde kac kullanildigini gorebiliyorsan orijinaldir diyebiliriz. Goremiyorsan yan sanayi.
  • Fiziksel kusuru var mi?
  • Seri numarasini Apple'da aratinca ayni urun mu cikiyor?
  • IMEI sorgulama.
  • Bluetooth, Wi-Fi hizmetleri calisiyor mu?
  • Ahizede sorun var mi?
  • Telefonu alacagin kisi iCloud'dan cikis yapmali.
  • Kameralarda bir cizik veya problem var mi?
  • Ekranda burn-in var mi?
Gozunu korkuttuysam kusura bakma ama bunlara bakman gerekiyor maalesef

Hocam bunlardan sonra sanırım android almaya gideceğim şaka bi yana teşekkür ederim alırken bunlara dikkat edeceğim. Xs maxin görüntüsü ve tasarımı çok hoşuma gidiyor o yüzden Xs max istemiştim ama 5 yıllık telefon hala iş görür mü bilmiyorum.

XS Max henuz 5 senelik olmadi ama yine de tas gibi cihaz hocam. Su an 7 Plus'tan yaziyorum bu mesaji Yag gibi akiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…