2. el XS Max alınır mı?

Bence butcen 11 icin de fazla, XS Max icin de. 1000-1500 farkla 11 Pro zorlayabilirsin. 11'in en buyuk eksisi olan IPS ekran 11 Pro'da OLED olarak gideriliyor ve 11 Pro'nun 3 kamerasi var. Tabii saymadigim birtakim ek ozellikler daha var. Kisacasi 13.000 lira cok ara bir butce. 11 icin fazla, 11 Pro icin az. 1000-1500 lira ucuza 11 alacagima 1000-1500 ekler 11 Pro alirim daha iyi bir deneyim yasamis olurum.

Bence butcen 11 icin de fazla, XS Max icin de. 1000-1500 farkla 11 Pro zorlayabilirsin. 11'in en buyuk eksisi olan IPS ekran 11 Pro'da OLED olarak gideriliyor ve 11 Pro'nun 3 kamerasi var. Tabii saymadigim birtakim ek ozellikler daha var. Kisacasi 13.000 lira cok ara bir butce. 11 icin fazla, 11 Pro icin az. 1000-1500 lira ucuza 11 alacagima 1000-1500 ekler 11 Pro alirim daha iyi bir deneyim yasamis olurum.
İlk defa Iphone alacağım için peki dikkat etmem gereken özellikler nedir ? Söyledikleriniz aklıma yattı düşünebilirim bunu.

İlk defa Iphone alacağım için peki dikkat etmem gereken özellikler nedir ? Söyledikleriniz aklıma yattı düşünebilirim bunu.
Cok fazla dikkat etmen gereken sey var maalesef, eh gulu seven dikenine katlanir :)
  • Face ID calisiyor mu?
  • Ekran orijinal mi?
  • TrueTone calisiyor mu?
  • Pil sagligi kac?
  • Pili orijinal mi? Orijinal oldugunu anlamak icin Pil sekmesine girip orada hangi uygulamanin yuzde kac kullanildigini gorebiliyorsan orijinaldir diyebiliriz. Goremiyorsan yan sanayi.
  • Fiziksel kusuru var mi?
  • Seri numarasini Apple'da aratinca ayni urun mu cikiyor?
  • IMEI sorgulama.
  • Bluetooth, Wi-Fi hizmetleri calisiyor mu?
  • Ahizede sorun var mi?
  • Telefonu alacagin kisi iCloud'dan cikis yapmali.
  • Kameralarda bir cizik veya problem var mi?
  • Ekranda burn-in var mi?
Gozunu korkuttuysam kusura bakma ama bunlara bakman gerekiyor maalesef :D

Cok fazla dikkat etmen gereken sey var maalesef, eh gulu seven dikenine katlanir :)
  • Face ID calisiyor mu?
  • Ekran orijinal mi?
  • TrueTone calisiyor mu?
  • Pil sagligi kac?
  • Pili orijinal mi? Orijinal oldugunu anlamak icin Pil sekmesine girip orada hangi uygulamanin yuzde kac kullanildigini gorebiliyorsan orijinaldir diyebiliriz. Goremiyorsan yan sanayi.
  • Fiziksel kusuru var mi?
  • Seri numarasini Apple'da aratinca ayni urun mu cikiyor?
  • IMEI sorgulama.
  • Bluetooth, Wi-Fi hizmetleri calisiyor mu?
  • Ahizede sorun var mi?
  • Telefonu alacagin kisi iCloud'dan cikis yapmali.
  • Kameralarda bir cizik veya problem var mi?
  • Ekranda burn-in var mi?
Gozunu korkuttuysam kusura bakma ama bunlara bakman gerekiyor maalesef :D
Hocam bunlardan sonra sanırım android almaya gideceğim :D şaka bi yana teşekkür ederim alırken bunlara dikkat edeceğim. Xs maxin görüntüsü ve tasarımı çok hoşuma gidiyor o yüzden Xs max istemiştim ama 5 yıllık telefon hala iş görür mü bilmiyorum.

Hocam bunlardan sonra sanırım Android almaya gideceğim :D Saka bi yana teşekkür ederim alırken bunlara dikkat edeceğim. XS Max'in görüntüsü ve tasarımı çok hoşuma gidiyor o yüzden XS Max istemiştim ama 5 yıllık telefon hala iş görür mü bilmiyorum.
XS Max henuz 5 senelik olmadi ama yine de tas gibi cihaz hocam. Su an 7 Plus'tan yaziyorum bu mesaji :D Yag gibi akiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı