Resiedent Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce almalı mıyım?
Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce almalı mıyım?
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 866 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Resiedent dedi: Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı.
Resiedent dedi: Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı.
Resiedent Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Woldierr dedi: Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar piyasası hocam ortalama?
Woldierr dedi: Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar piyasası hocam ortalama?
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 866 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 Resiedent dedi: Ne kadar piyasası hocam ortalama? Genişletmek için tıkla... Normalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii. Resiedent dedi: Ne kadar piyasası hocam ortalama? Genişletmek için tıkla... 6'ya falan bulunuyormuş.
Resiedent dedi: Ne kadar piyasası hocam ortalama? Genişletmek için tıkla... Normalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii. Resiedent dedi: Ne kadar piyasası hocam ortalama? Genişletmek için tıkla... 6'ya falan bulunuyormuş.
Resiedent Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Woldierr dedi: Normalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii. 6'ya falan bulunuyormuş. Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORum Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORum Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/z2DHOU2G Son düzenleme: 13 Temmuz 2024
Woldierr dedi: Normalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii. 6'ya falan bulunuyormuş. Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Genişletmek için tıkla... Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORum Resiedent dedi: Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORum Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/z2DHOU2G
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 25 Yer Adana 13 Temmuz 2024 #6 Resiedent dedi: Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 3-4 koyar yurt içi alınır hocam.
Resiedent dedi: Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... 3-4 koyar yurt içi alınır hocam.