Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı.Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce almalı mıyım?
Ne kadar piyasası hocam ortalama?Yurtdışı için 10.000 Çok pahalı.
Normalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii.Ne kadar piyasası hocam ortalama?
6'ya falan bulunuyormuş.Ne kadar piyasası hocam ortalama?
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YDNormalde 5-6'ya bulunuyordu. Ama şu anda muhtemelen 7-8 olabilir. Türk cihazları bile 12'den başlıyor sağlam olmayanları tabii.
6'ya falan bulunuyormuş.
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz RenkBunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORumBunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? İPhone 12 YD
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? iPhone 12 Pro 128GB YD Beyaz Renk
Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? ÇİZİKSİZ HATASIZ YURT DIŞI 12 PRO BORÇLARIMDAN DOLAYI SATIYORum
3-4 koyar yurt içi alınır hocam.Telefonu satan kişi çok yakın arkadaşım 13 almayı düşündüğü için satıyor. Sana 10.000'e bırakayım dedi. Telefonda tertemiz. Sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.