2. el Zephyrus G14 2024 alınır mı?

Merhaba, ThinkBook konusunda size katılıyorum uzun vadede oyun açısından götürmez sebebi hatika bir çözünürlüğe sahip olması. RTX40 serisi fg+DLSS ile belki bu süreci 4 5 sene götürü sonrası ya ekrandan ya da grafikten kısmaktır. Onun dışında iş için nokta atışı bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Gelgelirsek masaüstüne bakıldığından evde olacağımdan masaüstü düşünmekteyim iş açısından yazılımla ilgileniyorum ama bunu masaüstündende yapabilirim ben dışarıda çalışabilen biri değilim Temmuz'da tekrar değerlendireceğim. Konuya dönersek piyasada çoğu laptopu deneyimleme şansım oldu Lenovo bana kalırsa en güzelidir. ASUS MSI bunlarda iyi tabii üst segmen laptopları örenğin TUF almamanızı öneririm ya da MSI katana serisinden gibi gibi. Razer dün inceledim bu bilgisayar harika RTX 3080 Ti 70 bin TL çok iyi kart laptop tasarım açısından da çok önde alacağım ilk laptop Razer sonra Lenovo olurdu. Asıl soru şu RTX 3080 Ti mmı yoksa o fiyata 4000 serisimi tartışılır ama testlerden görüldüğü üzeri RTX4080 laptop daha performanslı ama sadece ekran kartına bakıp hareket etmemek lazım soğutma işlemci RAM bunların uyumu önemli. MSI Vector güçlü lakin ısınma problemi olan bir donanım laptop işlemcisini ve ekran kartını tam anlamıyla soğutamıyor. Sizin önermiş olduğunun Gigabyte markası iyi deneyimleme durumum olmadı ama soğutmasının güçlü olduğunu biliyorum. Türkiye'de sistem dışımda servis açısından baktığında laptop için Monster ve Excalibur gördüğüm kadarıyla sorun yaşanmıyor illaki olan vardır ama çoğunlukla destek sağlanıyor. Lenovo ve ASUS'un iyi olmadığını çokça duydum bunu da alacak arkadaşlara belirtmiş olayım.

Yerinde bir örnek vermişsiniz. Masaüstü dışında alacak olsam kesinlikle Razer düşünürüm. Fiyat çok fazla doğrudur ama bu cihazları 2 3 sene için almadığımızdan uzun vadede düşününce rakiplerine kıyasla tercih edilebilir. RTX3080 Ti kas gücü ön planda olan bir kart 4000 serisi DLSS ile ayakta olan bir seri bunlar göz önğne alındığında benim tercihim 3080 Ti olurdu doğrusu.

Merhabalar. Zephyrus G14 RTX4060 lehimli 16GB yerine 32GB olsaydı FPS lerde yaklasik nekadar fark olurdu? Yada şöyle sormak istiyorum RAM FPS ile birlikte başka neyi etkiler? Bu laptopu alıp RAM den dolayı pişmanlık yaşar mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…