2. elde RTX 4060 ne kadar eder?

Bütçe
13000
hocam 4060 kullanıyorum o ilan sahibide benim , 4060 1080p giriş kartı seviyesinde dlss 3 olmasa vramı kısılmış frekansı arttırılmış 3060 gibi bende bunu fark ettim rx 6800 xt almak istiyorum ismini duyunca çok ağır bi kart hisii yaraıyor 3080 ve 3090 da aynı şekilde eski kartlar bana raw performansta çok sağlam geliyo

deniz u. satıcısından mı
Geçen ay aldım satıcı ismini hatırlamıyorum.

Hocam 4060 kullanıyorum o ilan sahibide benim, 4060 1080p giriş kartı seviyesinde DLSS 3 olmasa VRAM'ı kısılmış frekansı arttırılmış 3060 gibi bende bunu fark ettim RX 6800 XT almak istiyorum ismini duyunca çok ağır bir kart hisii yaraıyor 3080 ve 3090 da aynı şekilde eski kartlar bana RAW performansta çok sağlam geliyor.

Deniz u. Satıcısından mı?

Hocam şu anki piyasayı pek bilmiyorum ama 4060 için pahalı bir fiyat. Belki takasla birlikte kartı RX 6800 üzeri kartlarla verebilirsin.

Benzer fiyata öyle bir satıcı da var onu almak isterdim ama PSU 600W onun yerine 6800 XT alacağım 1080p kullanacağım uzun uzun götürür beni.

600W yetmeyebilir tam PSU modeliniz ne?

Hocam şu anki piyasayı pek bilmiyorum ama 4060 için pahalı bir fiyat. Belki takasla birlikte kartı RX 6800 üzeri kartlarla verebilirsin.

Hocam bende tam bilmiyorum kasanın markası. Dragos geçen sene bir akrabam yüzünden bana İtopya Gaming gen Sinerji gibi yerlerin şikayet var yorumlarını okutup Trendyol'dan PC almaya itti gibi bir şey. PC'deki çoğu parçanın markasını bilsem almazdım. RAM Dragos anakart Dragos kasa Dragos, bayağı pişman oldum. Hatta kasa ilk geldiğinde elektrik verdik fanlar ışıkları falan yanıyor ama görüntü yok, işlemci montajı sırasında pinleri yamulmuş. Tanıdık bilgisayarcıya götürdük. O hallediverdi parada almadı. Allah razı olsun, internette satış sayfasında 600W diye okudum.

Hocam kartın üstüne 2000 para istiyor. Ben onu kendim satar aradaki 2K'yı model yükseltmek için kullanırım dedim. Koydum ilana 4 tane 4060 ilanım var sarı sitede, 10000 teklif ediyor herkes. 11 son fiyat altına inmemek istiyorum ama şu 2 günde satılmazsa şehir içinden birine 10500'e deneyeceğim. Eğer olmazsa 10 bine bağlarım birine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende tam bilmiyorum kasanın markası. Dragos geçen sene bir akrabam yüzünden bana İtopya Gaming gen Sinerji gibi yerlerin şikayet var yorumlarını okutup Trendyol'dan PC almaya itti gibi bir şey. PC'deki çoğu parçanın markasını bilsem almazdım. RAM Dragos anakart Dragos kasa Dragos, bayağı pişman oldum. Hatta kasa ilk geldiğinde elektrik verdik fanlar ışıkları falan yanıyor ama görüntü yok, işlemci montajı sırasında pinleri yamulmuş. Onun bunun çocukları tanıdık bilgisayarcıya götürdük. O hallediverdi parada almadı. Allah razı olsun, internette satış sayfasında 600W diye okudum.

Hocam kartın üstüne 2000 para istiyor. Ben onu kendim satar aradaki 2K'yı model yükseltmek için kullanırım dedim. Koydum ilana 4 tane 4060 ilanım var sarı sitede, 10000 teklif ediyor herkes. 11 son fiyat altına inmemek istiyorum ama şu 2 günde satılmazsa şehir içinden birine 10500'e deneyeceğim. Eğer olmazsa 10 bine bağlarım birine.

Hocam Dragos markası kötü bir marka diye biliyorum genellikle Trendyol PC'lerde oluyor. İkinci el kaliteli High Power FSP gibi minimum 750W PSU'lara bakın derim. Bir de işlemciniz ne? 1080P'de darboğaz yapma ihtimalide var.

Hocam Dragos markası kötü bir marka diye biliyorum genellikle Trendyol PC'lerde oluyor. İkinci el kaliteli High Power FSP gibi minimum 750W PSU'lara bakın derim. Bir de işlemciniz ne? 1080P'de darboğaz yapma ihtimalide var.
evet hocam darboğaz olcağını biliyorm 5600 kullanıyorum oc yaptım am

Evet hocam darboğaz olacağını biliyorum 5600 kullanıyorum OC yaptım am.

Hocam sadece Online oyunlarda darboğazı hissedersiniz. AAA oyunlarda Ultra ayarlarda hissetmezsiniz ama PSU olayı sıkıntı. Undervolt ile watt çekimini düşürübilirsiniz.

Hocam sadece Online oyunlarda darboğazı hissedersiniz. AAA oyunlarda Ultra ayarlarda hissetmezsiniz ama PSU olayı sıkıntı. Undervolt ile watt çekimini düşürübilirsiniz.
size bişey diyimmi tam üstüne bastınız öyle yapmayı planlamıştım düzgün bi undervolt ile performans kaybı çok az oluyo ama etkisi büyük oluyo 300 küsür wattdan 200-250 civarında düşüyor

Size bir şey diyeyim mi tam üstüne bastınız öyle yapmayı planlamıştım düzgün bir undervolt ile performans kaybı çok az oluyor ama etkisi büyük oluyor 300 küsur wattdan 200-250 civarında düşüyor.

Hocam undervolt RX 6800 XT gibi kartlarda muhteşem oluyor. Bende tam ASUS TUF Gaming RX 6800 XT var TLOU part 2 de 2K Ultra native çözünürlükte Max 55 dereceyi ve 200watt çekimi gördü. Cyberpunk 2077 de ise Max 250watt ve 73 dereceyi görüyor kart. Her oyuna özel undervolt yapın. ChatGPT'ye X oyununa undervolt ayarı yap yazıyorum yapıyor.

hocam 6800 mü aliyim 6800 xt mi arasında çok fark varmı aralarında 1000 lira fark var biri , xfx merc diğeri sapphire nitro plus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı