2. eski bir masaüstü bilgisayarla ne yapılabilir?

Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi ye vs. sorunsuz bağlanıyor Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli o yüzden sat demezseniz sevinirim zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.

• Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.

Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a moonlight PC'ye apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Linux kurun.

Merhaba. Elimde aşağıda yazacağım özelliklere sahip bir bilgisayar var. Wi-Fi ye vs. sorunsuz bağlanıyor Win 8.1 kurulu şu an. Bilgisayarı zaten satmaya çalışıyorum bu forumda, sahibinden'de vs. ekli o yüzden sat demezseniz sevinirim zaten deniyorum. Satmadan önce bir kez daha format atacağım fakat şu an idareten ne yapabileceğimi merak ediyorum.

• Intel 6300 işlemci.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GT210 ekran kartı.
  • 350W PSU.
  • CD/DVD oynatıcı.
  • 256 GB Seagate HDD.
  • Cmedia ses kartı.

Not: Elimde 1 adet MacBook Air 2017 ve hiçbir işe yaramayan 2 adet çalışan tabletim var. Tabletlerden birine ya da MacBook'a moonlight PC'ye apollo kurup ekstra monitör olmamasına rağmen genel kullanım olarak kullanabilirim fakat ne işime yarar işte o konuda da hiçbir fikrim yok.

Minecraft oynuyorsanız server açılabilir.

Linux kurunca insan işin içinden çıkamıyormuş onu öğrendim. İster istemez birşeyşer araştırıp öğrenip kuruyormuşuz. Bir NVIDIA 340 driveri kurayım dedim 6x Linux dağıtımı sayısız komut sayısız olayla uğraştım. Anlayanlara saygım sonsuz 🫡

Technopat Haberler

Geri
Yukarı