2 farklı kullanıcı neden görünür?

Randro

Decapat
Daha fazla  
1718751035144.png

Arkadaşlar bu ne, yani ilk defa gördüm. Nasıl silebilirim kurtulabilirim, bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de senin klasörün bende user ortak var yani silerseniz oyunlarda hata alırsınız.

Hocam bu 2 klasör ortak ve kardeşimin profili var ama bu üstteki yoktu ilk defa gördüm içinde appdata klasörü ve ntuser.dat var appdatanın içinde bu klasörler var hepside boş.

1718753061515.png

Kesin bir bilgim yok ama ğ harfinden dolayı olmuş olabilir. Bende şahin ismini kullanirken programlarda dosya yolunda ş harfi hata veriyordu. Bu yüzden Türkçe karakter kullanmamaya dikkat ediyorum.

Virüs falan değildir değil mi tarattım her yerde temiz çıktı.

Virüs olduğunu sanmıyorum hocam.

Ben ilk VS Code kullandığımda ş harfi ile ilgili dosya yolunda sorun yaşamıştım. Ve format attım. Dediğim gibi özel karakter kullanmadan sahin olarak yazdım ve 4 yıldır aynı şekilde kullanıyorum hiç problem yaşamadım. Bir program yüklerken özel karakterden dolayı oraya yeni bir dosya oluşturup Türkçe karakteri değiştirmiş olabilir. Format atmak en temizi ama appdata>roaming de Adobe gözüktüğü için sistem yükleme noktası oluşturup Adobe'yi kaldırıp veya orada başka programlar varsa onları da kaldırıp diğer kullanıcı adı ile oluşmuş dosyayı silin. Kulanıcılardaki dosyanın adını değiştirmeye internetten bakarsınız. Türkçe karakter olamadan değiştirip test edebilirsiniz sorun çıkarıyorsa sistem geri yüklersiniz ama uğraştırır biraz çok fazla bir şey yok ise format atıp tükçe karakter olamdan denerseniz bir daha sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Bilgisayardan çok anlamıyorsanız da silme geri yüklemeye hiç girmeyin hocam. Rahatsız ediyorsa format atın gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı