DDR5 sistem şu an toplanır mı?

Makaleler
5
Merhaba, işlemcimi ve anakartımı sattım. Intel'den AMD'ye geçeceğim. DDR5 ve AM5 bir işlemcili PC toplama hayalim vardı, fiyatları görünce şaşırdım ve AM4 işlemciye yönelmeyi düşündüm. 2. el DDR5 RAM 12 bin TL'ye buldum. 2x16 olacak şekilde. Sizce DDR5 şu an alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, işlemcimi ve anakartımı sattım. Intel'den AMD'ye geçeceğim. DDR5 ve AM5 bir işlemcili PC toplama hayalim vardı, fiyatları görünce şaşırdım ve AM4 işlemciye yönelmeyi düşündüm. 2. el DDR5 RAM 12 bin TL'ye buldum. 2x16 olacak şekilde. Sizce DDR5 şu an alınır mı?
Şu yapay zeka açlığı işi bitsin, ondan sonra düşünün bence. Anakart alınabilir, onlar çok etkilenmedi sanırım. 2026 şubat-marta kadar uzayabilir diyorlardı. Fiyatlar düşünce, haberiniz olur muhtemelen.

Son düzenleme:

Alınmaz uçuklarda şu an biraz bekle bence durulsun bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı