Elimde 2x8 GB Lexar ve 2x8 GB Kingston marka RAM var. Tum hepsinin CL ve MHz degerleri ayni. 4 tanesini bir anakarta takarsam PC'de sorun olur mu?
Elimde 2x8 GB Lexar ve 2x8 GB Kingston marka RAM var. Tum hepsinin CL ve MHz degerleri ayni. 4 tanesini bir anakarta takarsam PC'de sorun olur mu?
Kullandigi bellekler derken neyi kastettiniz anlamadim. Voltaj degerleri ayni.Voltaj değerleri falan kullandığı bellekler de önemli.
Bu islerden cok anlamiyorum hocam nasil ogrenecegim onu?Pek anlamam ama çiplerini öğrenirsen daha faydalı olur.
Kullandigi bellekler derken neyi kastettiniz anlamadim. Voltaj degerleri ayni.
Bu islerden cok anlamıyorum hocam nasıl ogrenecegim onu?
RAM'lerde farklı çipler var Hynix Samsung gibi.
Rehber: DDR4 RAM Çipleri
Merhaba, RAM çip rehberini yapacağım bugün sizlerle. Başlayalım; Gönüllerin efendisi DRAM, SRAM 🤣 gibi her türlü çiplerin en kalitelisini yapan firmadan başlıyorum; Samsung: B-die: Güncel olarak en kaliteli ve en iyi RAM çipidir. En iyi OC performansı sunar. Manyak derecede RAM MHz OC...www.technopat.net
Kingston'da nanya Technology, Lexar'da Lexar co. LTD yaziyor. Sanirim uyumsuz, degil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.