Çözüldü 2 farklı NVIDIA sitesi var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackboi

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Öncelikle ekran kartım GTX 1650 Super modeli Google NVIDIA drivers diye aratınca şu 2 site çıkıyor.
İkisi çıkıyor alttaki sitede daha güncel driver varken diğer sitede daha eski bir sürüm var. İsterseniz siz de her iki linke tıklayarak sürücüleri görebilirsiniz.
1. site:

1615203040181.png

2. site:

1615203088227.png

Bu iki sitenin hangisi orijinal?

Çözüm
Öncelikle ekran kartım GTX 1650 Super modeli Google NVIDIA drivers diye aratınca şu 2 site çıkıyor.
İkisi çıkıyor alttaki sitede daha güncel driver varken diğer sitede daha eski bir sürüm var. İsterseniz siz de her iki linke tıklayarak sürücüleri görebilirsiniz.
1. site:

Eki Görüntüle 912176

2. site:

Eki Görüntüle 912178

İkisi de orijinal. Bir tanesi yabancı site.
1. site:

Eki Görüntüle 912176

2. site:

Eki Görüntüle 912178

İkisi de orijinal. Bir tanesi yabancı site.

Çözüm
1. site:

Eki Görüntüle 912176

2. site:

Eki Görüntüle 912178

İkisi de. Biri NVIDIA'nın oyunculara ve ev kullanıcılarına yönelik olan sitesi. Diğeri de daha çok iş, teknoloji vs. için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı