2 farklı sistemi 10 bin TL ile yükseltmek

Hocam her şeyiyle sistemi kurup montajladım. En son 4.5 anlaştığımız XFX RX6600'la birlikte sistem hazır. Birkaç test yaptım herhangi bir problem yok. CPU fan da işini görüyor, stokla yapılan testte 70'lere kadar gelen CPU, benim fan ile Max 50. gördü hoşuma gitti. FurMark testine de soktum ekran kartı da gayet iyi testi aşağıya bırakıyorum. Diğer testlerde de herhangi bir problem yok. Tüm süreç için elinize emeğinize sağlık belki de 2. el ekran kartı yoluna hiç girmeyecektim ancak çok iyi oldu. Sapasağlam şimdilik umarım böyle devam eder. Sistemden fotoğraf da bırakıyorum sizin de emeğiniz çok :) bu arada ilk defa montaj, Windows 10 +BIOS kurulumu vs. yaptım. Montaj kısmında bazı acemilikler olsa da sonuçta temiz bir işçilik oldu bayağı ferah bir kasa elde ettik. Çok keyifliydi. Eski PC'leri de biraz sök çıkar yapacağım temizlik + termal macun vs. yenilemek için. Bahane olur bana da, elim alıştı :D

Eki Görüntüle 2413290Eki Görüntüle 2413291Eki Görüntüle 2413292Eki Görüntüle 2413296
Tekrardan hayırlı olsun, problemsiz keyifli kullanımlar diliyorum. Süreç başından beri benim için de keyifliydi, üstelik her konuyu detaylı araştırıp söylediklerime karşılık "şu nasıl olur, bunu tercih etmeyi düşünüyorum" benzeri dönüşlerinizle süreç daha da keyiflendi.

Ülkemizde 2.el konusu hep şüphe uyandıran, uzak durulan ve soru işaretleri barındıran bir konu(ydu). Bunun ana sebebi geçmişte herkesin aldığı ürünü artık tükenene kadar kullanıp "ölü" hali ile attığı veya son çare uyguna sattığı içindi. Ancak günümüzde durum böyle değil. Parça yükseltmek, daha farklı ürün kullanmak vb. konuları insanlar için birer seçenek. Bir parça aldım ölene kadar kullanırım mantığı artık pek yok. Bu sebeple de 2.el olarak satılan ürünler aslında sıfır olarak aldığımız ürünlerden pek de fark etmiyor. Geçenlerde bir teşhir monitör konusu vardı mesela aynı yorumu yaptım. Bir monitörün kutudan çıkarılıp insanlara gösterilmiş olması o monitörü bozmaz. Kaldı ki teşhir ürün zaten 1-2 tane ya çıkar ya çıkmaz. %50 fiyat avantajı vardı, doğrudan alması gerektiğini ifade etmiştim.

Konuyu pek de dağıtmadan tekrar ve son olarak hayırlı olsun diliyorum. Valorant, LoL vb. oyunlar oynadığını ifade etmiştin arkadaşlarınla onlara devam edersin illa ancak hazır ekran kartı falan almışken hikayeli oyun tarafına da mutlaka göz at. Şuan yerinde olup keşke hafızam sıfırlansa veya hiç oynamasaydım da şimdi sıfırdan başlasaydım şu oyuna diyebilecek binlerce insan vardır. Bu bağlamda hikayeli oyunlara da mezun olduktan ve/veya HMGS sonrası keyifle vakit ayırmanı tavsiye ederim. Umarım iş hayatında da önün açık olur. İyi günler dilerim.

Tekrardan hayırlı olsun, problemsiz keyifli kullanımlar diliyorum. Süreç başından beri benim için de keyifliydi, üstelik her konuyu detaylı araştırıp söylediklerime karşılık "şu nasıl olur, bunu tercih etmeyi düşünüyorum" benzeri dönüşlerinizle süreç daha da keyiflendi.

Ülkemizde 2.el konusu hep şüphe uyandıran, uzak durulan ve soru işaretleri barındıran bir konu(ydu). Bunun ana sebebi geçmişte herkesin aldığı ürünü artık tükenene kadar kullanıp "ölü" hali ile attığı veya son çare uyguna sattığı içindi. Ancak günümüzde durum böyle değil. Parça yükseltmek, daha farklı ürün kullanmak vb. konuları insanlar için birer seçenek. Bir parça aldım ölene kadar kullanırım mantığı artık pek yok. Bu sebeple de 2.el olarak satılan ürünler aslında sıfır olarak aldığımız ürünlerden pek de fark etmiyor. Geçenlerde bir teşhir monitör konusu vardı mesela aynı yorumu yaptım. Bir monitörün kutudan çıkarılıp insanlara gösterilmiş olması o monitörü bozmaz. Kaldı ki teşhir ürün zaten 1-2 tane ya çıkar ya çıkmaz. %50 fiyat avantajı vardı, doğrudan alması gerektiğini ifade etmiştim.

Konuyu pek de dağıtmadan tekrar ve son olarak hayırlı olsun diliyorum. Valorant, LoL vb. oyunlar oynadığını ifade etmiştin arkadaşlarınla onlara devam edersin illa ancak hazır ekran kartı falan almışken hikayeli oyun tarafına da mutlaka göz at. Şuan yerinde olup keşke hafızam sıfırlansa veya hiç oynamasaydım da şimdi sıfırdan başlasaydım şu oyuna diyebilecek binlerce insan vardır. Bu bağlamda hikayeli oyunlara da mezun olduktan ve/veya HMGS sonrası keyifle vakit ayırmanı tavsiye ederim. Umarım iş hayatında da önün açık olur. İyi günler dilerim.
Teşekkürler. Hikayeli oyunları ben de boş geçmek istemiyorum göz atacağım. Yakında da bir monitör eklemesi yapmam gerekiyor gibi bendeki çok eski ve 60hz bir model. Arkadaşlar monitör değişikliğiyle aldığım zevkin iki üç kat artacağını belirttiler. Samsung Syncmaster T22B300 var elimde. Yine eskisi gibi bunu eski PC için İzmit'te bırakıp yeni monitör almak güzel olabilir. Bu noktada en eski kasa da boşa çıktığından onu sattığım takdirde elime geçecek para da destek açısından iyi olacak. Tekrardan iyi günler diliyorum çok keyifli bir süreçti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı