Bütçe
400TL

JounaArtix

Centipat
Katılım
26 Kasım 2019
Mesajlar
15
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar,

Arkadaşlar ben yeni RAM alacağım şöyle ki aslında 2x4 GB RAM'im var ancak EZ Debug LED DRAM hatası verip duruyor. Önce problemimi de anlatayım iki farklı konu açmak istemedim tüm sorularım bu konuda olacak. Benim bilgisayarım gayet iyi çalışıyordu ancak son zamanlarda aşırı derecede FPS düşmesi yemeye başladım RAM'ları çıkarıp tekrar taktım ama bilgisayar kasası çalışıyordu ve görüntü gelmiyordu yaklaşık aralıksız 10 saat boyunca yaptırmayı denedim olmadı. 1 tane RAM'i takıyorum ekran geliyor ancak 2. RAM'i takınca ekran gelmiyor ve hata ışığı yanıyor. RAM'leri test ettim ve ikisi de çalışıyor. RAM slotu da çalışıyor tek sorun 2. RAM slotuna 1 tane RAM takınca çalışmıyor veya iki RAM'i aynı anda kullansam da çalışmıyor. RAM slotundaki pinlere iyice emin olmakla birlikte baktım bir problem yok. Her neyse çözebileceğim türden bir şey değil bu.

Şimdi sizlere sorum 2 tane RAM slotu var ve 1x8 1x4 GB RAM takabiliyor muyum? İki ayrı slota iki ayrı, markası farklı, gbleri farklı, MHz'leri farklı RAM çalışır mı?
Ayriyeten 8 GB fiyat performans gerçekten memnun kaldığınız veya test etme şansınız olup da çok beğendiğiniz RAM önerir misiniz (DDR4)? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum açıklamalarınızı detaylı bir şekilde aşağıda bekliyorum.

Kullandığım anakart: MSI B250M.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı