Bunu Incehesap satıyor. Güvenilir bir yer ama 2 GB'yi yanlış mı yazmışlar yoksa 1050Ti'ın 2 GB'lik versiyonu var mı? 4 GB 1050 versiyonu daha mı iyidir bu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu Incehesap satıyor. Güvenilir bir yer ama 2 GB'yi yanlış mı yazmışlar yoksa 1050Ti'ın 2 GB'lik versiyonu var mı? 4 GB 1050 versiyonu daha mı iyidir bu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Olduğunu düşünmüyorum lakin olsa bile almayın. 1050 bile değil 1050Tİ. O kart için 2GB çok az. Başka bilgisayarlara yönelin. Ayrıca oyun için alcaksanız eğer masaüstü bilgisayar öneriyorum.
Kişi kullanmakda zorluk çekebilir. O notebook FreeDOS bir notebook. İçerisinde işletim sistemi yok. Yükleme medyası yok ise ek ücret ödemesi gerekebilir.
Kişi kullanmakda zorluk çekebilir. O notebook FreeDOS bir notebook. İçerisinde işletim sistemi yok. Yükleme medyası yok ise ek ücret ödemesi gerekebilir.
Çok ucuz bir fiyata OEM Windows 10 Key alınabiliyor artık.
Verilen linkteki Asus'da FreeDOS.
Biz FreeDOS PC alınca zorlanmıyoruz. Kazık yememek için FreeDOS PC alın.
Ben de birçok kişi gibi yok diye biliyordum fakat @Jira arkadaşımızın da dediği gibi mobil 1050Ti 2 GB modeli varmış. Yalnız mobil kartlar masaüstü kartlara göre daha güçsüzdür bunu da göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ediyorum.
Çok ucuz bir fiyata OEM Windows 10 Key alınabiliyor artık.
Verilen linkteki Asus'da FreeDOS.
Biz FreeDOS PC alınca zorlanmıyoruz. Kazık yememek için FreeDOS PC alın.