2 GB 1050 Ti Var mıdır?

Enes Tayboğa

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar her yere baktım 2 GB 1050Ti yok.
Bunu Incehesap satıyor. Güvenilir bir yer ama 2 GB'yi yanlış mı yazmışlar yoksa 1050Ti'ın 2 GB'lik versiyonu var mı? 4 GB 1050 versiyonu daha mı iyidir bu mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Olduğunu düşünmüyorum lakin olsa bile almayın. 1050 bile değil 1050Tİ. O kart için 2GB çok az. Başka bilgisayarlara yönelin. Ayrıca oyun için alcaksanız eğer masaüstü bilgisayar öneriyorum.

Kişi kullanmakda zorluk çekebilir. O notebook FreeDOS bir notebook. İçerisinde işletim sistemi yok. Yükleme medyası yok ise ek ücret ödemesi gerekebilir.

Buyurun medyası:
Çok ucuz bir fiyata OEM Windows 10 Key alınabiliyor artık.
Verilen linkteki Asus'da FreeDOS.
Biz FreeDOS PC alınca zorlanmıyoruz. Kazık yememek için FreeDOS PC alın.

Ben de birçok kişi gibi yok diye biliyordum fakat @Jira arkadaşımızın da dediği gibi mobil 1050Ti 2 GB modeli varmış. Yalnız mobil kartlar masaüstü kartlara göre daha güçsüzdür bunu da göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ediyorum.

Buyurun medyası:
Çok ucuz bir fiyata OEM Windows 10 Key alınabiliyor artık.
Verilen linkteki Asus'da FreeDOS.
Biz FreeDOS PC alınca zorlanmıyoruz. Kazık yememek için FreeDOS PC alın.

Saygı duyarım ama arkadaşımızın FreeDOS olduğundan haberi yoktur belkide. Ayrıca genel konuşamamak gerekir bence. Zorlananlar olabilir.

Yalnız mobil kartlar masaüstü kartlara göre daha güçsüzdür bunu da göz önünde bulundurarak almanızı tavsiye ediyorum.

GTX 1050 Ti mobil ekran kartı değil. M ibaresi kalktı artık. Performansları aynı, soğutmada değişiklik olabilir.

Saygı duyarım ama arkadaşımızın FreeDOS olduğundan haberi yoktur belkide. Ayrıca genel konuşamamak gerekir bence. Zorlananlar olabilir.

Sosyal'de her türlü rehber ve destek mevcut. Hala yapamayan var ise PC kullanmasın lütfen.

GTX 1050 Ti mobil ekran kartı değil. M ibaresi kalktı artık. Performansları aynı, soğutmada değişiklik olabilir.

Sosyal'de her türlü rehber ve destek mevcut. Hala yapamayan var ise PC kullanmasın lütfen.

Katılıyorum, ama dediğim gibi yapamayan kullanıcılar mevcut. Durum üzücü, ama gerçek bu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı