2 GB ekran kartı GTA 5 Online'da 40 FPS veriyor

Xayanc

Picopat
Arkadaşlar son zamanlarda artık GTA 5 Online'da en düşük grafiklerde Shadow ve gölgeler kapalı oynuyorum, bu halde 65 FPS üstü alamıyorum, ortama FPS 40 bazen 30 FPS ile oynuyorum, 2 GB ekran kartı ile bu FPS değerleri en düşük ayarlarda normal mi?

He o zaman biz ekran kartı almayalım 2. el :D kendinle çelişiyorsun şu an hem 2. el kart öneriyorsun hem 2. el kartlara önyargılısın.

Çelişkiye girdigim bir durum yok 2. el kart alınır ama güvenilir tanıdık birinden alabilirsin zaten ekran kartına bakmaya gittigin zaman anlarsın adamın tipinden halinden.

Çelişkiye girdigim bir durum yok 2. el kart alınır ama güvenilir tanıdık birinden alabilirsin zaten ekran kartına bakmaya gittigin zaman anlarsın adamın tipinden halinden.

Adamın tipine göre mi karta güveniceksiniz :D ya bir neyse bilgisizlik kaynıyor devam et sen böyle.

Adamın tipine göre mi karta güveniceksiniz :D ya bir neyse bilgisizlik kaynıyor devam et sen böyle.

Hahaha ticaretle zerre kadar alakan yok ne nasıl işliyor bilgin yok konusuyorsun.2.el aldığın kartta tamamen şansa bakıyor ama seninde bazı şeylerden cıkarım yapıp karara varman gerkeiyor alırken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı