2 GB ile 4 GB arasındaki farklar

Kardeşim benim dünyaya at gözlüğü ile bakma, kulaktan dolma bilgilerle. Ekran kartında önemli olan GPU' dur. Arkadaşların dediği gibi birden fazla monitör kullanıcaksa gerekli tamam mı güzel abim.
Bu videoyu'da 10:11 ' den sonra izle üstünede bir soğuk su iç. Öyle atarlanma hemen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nasıl bir samimiyet. Uslubuna dikkat et. Daylight yada WatchDogs ' da GTX770 ' de Texture Ultra yap bakalım verim alabiliyormusun.

Bu nasıl bir samimiyet. Uslubuna dikkat et. Daylight yada WatchDogs ' da GTX770 ' de Texture Ultra yap bakalım verim alabiliyormusun.
Seni bu bilgileri sana öğreten bakkal amcalara havale ediyorum. Recep Baltaş gibi birisinden GB' ın önemi yok lafını duyup hala böyle konuşuyorsun... İyi sosyaller.

Not:Üslupta ' da sinirimden öyle yazdım tersi bir durum yok.

Ekran kartının GB' ının çok önemi yok.
Arkadaş zaten ekran kartının gb'ı çok önemli demiyor. Konuyu burda sen biraz yanlış anlamışsın ekran kartının modelinin yanı sıra artık oyunlar ekran kartlarının gb'larına yani vramlerinede ihtiyaç duyuyor.

Son düzenleme:
Ama GB ' nin önemi yok diyemeyiz. Ve şuan ilerisi için konuşuyoruz. İleride ne olacağı belli değil bu yüzden 4 gb alınmalı eğer bütçe varsa.

Şimdi Watch Dogs ve sonradan çıkacak oyunlar 3 GB Vram istese bile iyi bir performans alırsınız. Sadece bundan birkaç sene sonra çıkacak oyunlarda Vram gerekli olabilir.

Seni bu bilgileri sana öğreten bakkal amcalara havale ediyorum. Recep Baltaş gibi birisinden GB' ın önemi yok lafını duyup hala böyle konuşuyorsun... İyi sosyaller.

Not:Üslupta ' da sinirimden öyle yazdım tersi bir durum yok.
Arkadaşım. Sen Forum pokesimisin ben GB çok önemli diye birşey dedimmi? Günümüzde çıkan ve çıkacak oyunların çoğunda 3GB V'ram istiyor ve Ultra oynamak isteyenlerin 3Gb Vram ' li Ekran kartlarına yönelmesinden bahsediyorum Tabiki alırken gidipte GT630 almıyacaksın..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı