2 GB RAM CS:GO oynatır mı?

Ben denedim oyundan, siyah ekranda kalıyor. 2 GB RAM'de CS:GO'yu bir kere oynarsın, 2. kez siyah ekran alırsın, serverlere çok geç girer 1 saatte :D 19 FPS almıştım.
Driverler yetmiyor yani.

Ben eskiden 2 GB RAM ile oynamaya çalıştım. Oynanmıyor. 4 GB RAM aldım. 4+2 6 GB RAM yaptım. Ekran kartını değiştirdim. 6 GB RAM ile 30-40 FPS alıyorum.

Ekran kartın ne?
ati raden hd 4300 4 gb ram varken oynatıyordu 1 gb 700 mb 500 mb olanlardan değil
Ekran kartı onboard ise oynayamazsınız, daha doğrusu 4 5 FPS alırsınız. Harici ekran kartı (model belirtin) varsa RAM 4 yapılıp 800*600 çözünürlükte 35 40FPS zorlayabilirsina
Ekran kartı onboard ise oynayamazsınız, daha doğrusu 4 5 FPS alırsınız. Harici ekran kartı (model belirtin) varsa RAM 4 yapılıp 800*600 çözünürlükte 35 40FPS zorlayabilirsiniz.
ati raden hd 4300 onceden oynatıyordu 20 fps drop yemiordu
2 GB RAM ile Windows 10 hızlı olmaz.
valla benim ne kasma oyunlarda takılma yok nasıl oluyor
4 gelsede doğru düzgün oynayamazsın ki.

20 FPS alıyorum oynatıo idarelik sistemdeyim şu an küçük ekranda oynasam 40 falan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı