2 GB RAM için işletim sistemi önerisi

Hocam USB olmadan bir format atabileceğinizi sanmıyorum. Ama cihazda Windows kurulu ise Windows 7 ISO’unu indirin ve 3. Parti programlar ile masaüstün de bir klasöre çıkartın. Bundan sonra ISO’nun içerisindeki setup.exe dosyasını açıp formatlamayı deneyebilirsiniz ama çalışması kesin değil.

Galiba 8.1 Pro 32 Bit'i kuracağım konuya cevap veren kardeşlerime teşekkür ederim.

8.1 setup ile kuruluyor ve önceden de çok kurdum.

USB'in varsa USB ile kur ya da yakın bir marketten satın al çünkü setup ile kurmak bazı Windows dosyalarını yüklememekte bende bu sorunu yaşadım Windows Update yok sonra Defender çalışmamakta oyun oynayacaksan oyunları da açmamakta DirectX kur gene açılmaz kısaca hocam setup sağlıksız USB ile kurmak daha verimli ve stabil çalışmasına katkı sağlar. Tercihim Windows 8.1 kur SSD bile var ben HDD ile kurdum çok hızlıydı Windows 7'nin desteği kesildi ve bir de Windows 7 çok RAM ve ekran kartı işlemci kullanmakta oyunlar içinde geçerli FPS artırıyım derken bilgisayar ısınıyor sonra gelipte bilgisayarım ısınıyor demeyin hocam Windows 8.1 stabil çalışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…