2 GB RAM ile 64 Bit işletim sistemi kurmalı mıyım?

Bırak 64 biti, Windows 10 kullanman bile suç. Windows 7 de bile 64 bit kullanamazsın; ben denedim, RAM öyle bir kullanıyordu ki bilgisayarı denetleyemediğim zamanlar oldu.
2 GB RAM ile Valorant... Unut sen o oyunu.
Şöyle diyeyim babamın dükkanında benimkinden düşük bir sistemi var. 2gb ram, Intel pentium, 250gb HDD ye 64 bit kurulu. Vallahi bence kullansam çok sıkıntı olmaz.

O sisteme 64'ü geçtim Windows 10 kurmak işkence olur. Desteklerden dolayı 8.1 veya destek istemiyorsanız Windows 7 geçilebilir fakat eğer imkan varsa 8.1 daha iyi olur. Ayrıca Valorant'ı oynayamazsınız, sistem minimum özellikleri dahi karşılamıyor.

Öyle
O sisteme 64'ü geçtim Windows 10 kurmak işkence olur. Desteklerden dolayı 8.1 veya destek istemiyorsanız Windows 7 geçilebilir fakat eğer imkan varsa 8.1 daha iyi olur. Ayrıca Valorant'ı oynayamazsınız, sistem minimum özellikleri dahi karşılamıyor.
Sadece ram karşılamıyo. Baktım ama Ekran kartı dahi 1 GB yeter diyor.

Tamam kardeşim şimdi konuştum sana gökten RAM indireceğim. Öneri sunuyoruz beğenmiryorsun. Mucizeler yalnızca masallarda olur kusura bakma.
Ram al demek de büyük bir öneri. İmkan olsa alacağım zaten.
Bırak 64 Bit'i, Windows 10 kullanman bile suç. Windows 7 de bile 64 Bit kullanamazsın; ben denedim, RAM öyle bir kullanıyordu ki bilgisayarı denetleyemediğim zamanlar oldu.
2 GB RAM ile Valorant... Unut sen o oyunu.

Valorant 15 FPS alıyorum. Akıcı oynatıyor. Bilginden şüpheliyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı