Polorchen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Windows istenmişken Linux savunmanız saçma. Ekmek istiyorum diyene simit ye denmez.Gayet te yeterli. Just works denilen distrolar var son kullanıcı için.
Windows istenmişken Linux savunmanız saçma. Ekmek istiyorum diyene simit ye denmez.Gayet te yeterli. Just works denilen distrolar var son kullanıcı için.
Sadece alternatif sundum.Windows istenmişken Linux savunmanız saçma. Ekmek istiyorum diyene simit ye denmez.
Bu işten sadece alternatif sundum diyerek kaçmanız pek mümkün değil çünkü attığınız yorumdan sadece alternatif sunmadığınızı yorumu okuyan herkes anlayabiliyor. "Gelir şimdi Windows 7'ciler" yorumu "Sadece alternatif sundum." ile uyuşmuyor.Sadece alternatif sundum.
Malum Düşük sistemler için 7 öneren çok oluyor, onu belirtip ardından alternatifi söyledim.Bu işten sadece alternatif sundum diyerek kaçmanız pek mümkün değil çünkü attığınız yorumdan sadece alternatif sunmadığınızı yorumu okuyan herkes anlayabiliyor. "Gelir şimdi Windows 7'ciler" yorumu "Sadece alternatif sundum." ile uyuşmuyor.
Öyle bir yazdın ki, Windows 7=fare zehri.Malum Düşük sistemler için 7 öneren çok oluyor, onu belirtip ardından alternatifi söyledim.