2 GB RAM ile Valorant oynanır mı?

Sizin için sistem gereksinimlerini buldum buradan bakabilirsiniz?​

Valorant Minimum Sistem Gereksinimleri:​

1. İşletim Sistemi = Windows 7, Windows 8, Windows 10 (64-Bit olmalı)
  2. İşlemci = Intel Core i3-4150 veya AMD A8-7650K ya da eş değer özelliklerde
  3. Bellek (RAM) = 4 GB RAM
  4. Ekran Kartı = NVIDIA GeForce GT 730 veya AMD Radeon R5 240
  5. Depolama (hard disk) = 8 GB kullanılabilir alan olmalı

Valorant Önerilen Sistem Gereksinimleri:​

1. İşletim Sistemi = Windows 7, Windows 8, Windows 10 (64-Bit olmalı)
  2. İşlemci = Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200 ya da benzer özellikler
  3. Bellek (RAM) = 4 GB RAM
  4. Ekran Kartı = NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon R9 380
  5. Depolama (hard disk) = 8 GB kullanılabilir alan olması gerekiyor

Arkadaşlar bende normalde 2 GB RAM var ama sanal RAM ile birlikte 4 oluyor sanal RAM'la birlikte oynayabilir miyim?
Çözünürlüğün de dahil tüm ayarlarını en düşüğe indirirsen pek iç açıcı olmasa da ortalama bir performans elde edebilirsin. Düzenli bir oynayış ile yüksek rütbelere gelmek istiyorsan işin biraz zor fakat eğlencesine oynarım diyorsan videolardaki bilgileri ve dediklerimi uygulayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ek olarak, mem reduct adlı uygulamayı kurup oyunlara girmeden önce sistemini uygulama üzerinden temizlemeni öneririm. Ufak da olsa iş görüyor. İyi oyunlar.

Çözünürlüğün de dahil tüm ayarlarını en düşüğe indirirsen pek iç açıcı olmasa da ortalama bir performans elde edebilirsin. Düzenli bir oynayış ile yüksek rütbelere gelmek istiyorsan işin biraz zor fakat eğlencesine oynarım diyorsan videolardaki bilgileri ve dediklerimi uygulayabilirsin.

Ek olarak, mem reduct adlı uygulamayı kurup oyunlara girmeden önce sistemini uygulama üzerinden temizlemeni öneririm. Ufak da olsa iş görüyor. İyi oyunlar.

Olmaz. Boşa heveslendim arkadaşı. En fazla 10FPS alacak yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı