2 GB RAM ile Windows 10 64 Bit çalıştırılır mı?

alp3rnt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarımda Windows 7 32 Bit yuklu ama benim sistemim 64 Bit ben 2 GB RAM ile (yakında arttıracağım 6 GB olacak) Windows 10 64 Bit çalıştırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
32 Bit kuruluysa sistemin nasıl 64 Bit oluyor?

Eskiden 64bitti bir ISO dosyası vardı elimde ne olduğunu tam bilmiyordum Windows 7 olduğunu biliyordum sadece, yükledim ve Denetim Masası CPU-Z falan hepsinde 32 Bit görünmeye başladı.
Çalışsa bile verim olmaz.

Ne önerirsiniz Win 8.1 mi kurayım ya da 32 Bit gözükmesinimi düzelteyim.

ReviOS 64 Bit kurulum yapmıştım kuzenime deneme amaçlı, ortalama 700 MB RAM kullanıyor. Windows 7 32 bitde 650 MB RAM kullanıyordu kuzenimde. Eğer modlanmamış veya editlenmemiş bir Windows 10 kurarsanız 32 bitde bile çok bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum.

ReviOS 64 Bit kurulum yapmıştım kuzenime deneme amaçlı, ortalama 700 MB RAM kullanıyor. Windows 7 32 bitde 650 MB RAM kullanıyordu kuzenimde. Eğer modlanmamış veya editlenmemiş bir Windows 10 kurarsanız 32 bitde bile çok bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum.

Tamam teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı